شیرینی پتی فور یه شیرینی خوشمزه مناسب عید نوروز! يسرى نكات مهم پخت شيرينى كره اى هم داره که همه رو نوشتم براتون. لطفاً لطفا راحت از اين شيرينى نگذرين، بافتش عاليه و داخل دهان آب ميشه و خيلى آسون و خوشمزه اس و مى تونين در طعم و رنگ هاى نسكافه، كاكائو، وانيلى، زعفرانى و … درستش كنين. اين دستور خيلى راحت ماسوره مى خوره و مى تونين با انواع ماسوره هاى آچارى به شكل دلخواه فرمش بدين.

مواد لازم برای تهیه شیرینی پتی فور

  • كره يا مارگارين صدو پنجاه گرم
  • پودر قند هفتادو پنج گرم
  • وانيل كمى
  • تخم مرغ شصت گرمى يك عدد
  • زعفران خيلى غليظ چند قطره
  • آرد دويست گرم
  • آرد اضافه يك تا دو قاشق (براى مدل زعفرانى)
  • بريلو يا تخم خرفه براى تزيين

دستور پخت شیرینی پتی فور

طرز تهیه شیرینی پتی فور خوشمزه و شیک و مدرن

ابتدا كره همدماى محيط را با پودرقند با همزن برقى حدود شش تا هفت دقيقه با سرعت متوسط هم مى زنيم تا كاملا پوك و سبك بشه و سپس تخم مرغ و وانيل و زعفران را اضافه و در حد مخلوط شدن تركيب مى كنيم و در آخر آرد دستور را در طى دو سه مرحله اضافه و با دور كند همزن يا ليسك مخلوط مى كنيم.

سپس مواد را در قيفى كه ماسوره گذاشتيم منتقل مى كنيم و به شكل دلخواه در سينى فر پايپ مى كنيم.

بهتره شيرينى هاى آماده شده حدود يك ربع تا نيم ساعت در يخچال استراحت كنه تا گرماى حين كار از بين بره و بعد شيرينى ها را در فر از قبل گرم شده با دماى صدو پنجاه برقى به مدت پونزده تا بيست دقيقه مى پزيم و در آخر اين شيرينى را با بريلو يا تخم خرفه يا تزئین مى كنيم.

نكات مهم

  • اگر مدل ساده و وانيلى درست كنين همون دويست گرم آرد كافى هست ولى اگر زعفرون اضافه كردين حتما يكى دو قاشق آرد بيشتر مى بره.
  • سينى فر احتياجى به كاغذ انداختن يا چرب كردن نداره.
  • حتما اول يدونه شيرينى رو امتحانى بپزين، اگه شيرينى اتون داخل فر پهن شد بهتره حدوديك قاشق آرد به خمير اضافه كنين و اگه سفت شد در حد يك قاشق روغن مايع به خمير اضافه كنين.