اين شيرينى پنیری بخاطر پنير و بقيه شيرينى هايى كه با كره درست ميشن تا چند روز طعم تازگى دارن و لى براحتى قابل فرريز شدن هست و براى عيد مى تونين از الان درست كنين


مواد لازم برای تهیه تهیه شیرینی پنیری

  • روغن مايع يك چهارم پيمانه
  • شكر نصف پيمانه
  • وانيل و يا هل كمى
  • تخم مرغ يك عدد
  • پنير خامه اى پنجاه گرم
  • زعفران غليظ يكى دو قطره
  • گلاب يك ق غذاخورى سرخالى
  • آرد الك شده دو پيمانه
  • نگين پسته چهل گرم يا دو ق

دستور پخت شیرینی پنیری ساده با روغن مایع

طرز تهیه شیرینی پنیری ساده با روغن مایع و پیمانه
روغن و شكر و وانيل يا اسانس را كمى با هم همزده و تخم مرغ و پنير خامه اى و زعفران و گلاب راهم اضافه و خوب هم مى زنيم تا يك مايع كاملا يكدست بدست بياد و سپس آرد را كم كم اضافه كه بستگى به سايز تخم مرغتون ممكنه يك قاشق كمتر يا بيشتر آرد ببره.

آرد را اصلا زياد از حد اضافه نكنين كه شيرينى بعد از پخت خشك و سفت ميشه، در حدى كه خمير بدست نچسبه كافيه.

خمير را روى يك سطحى كه با الك يه لايه نازك آرد پاشى كرديم با دست آردى پهن و صاف مى كنيم(استفاده از آرد خيلى كم و فقط در حدى كه خمير باز بشه)

سپس طبق فيلم،نگين پسته را روى خمير ريخته و آجيل را با فشار ملايم دست داخل خمير مى كنيم و شروع به كاتر زدن مى كنيم

خمير راخيلى فشرده و كنارهم كاتر بزنين كه اضافات خمير خيلى كم باشه و لازم به دوباره پهن كردن خمير نباشه

شيرينى ها را در سينى كه كاغذ نسوز انداختين بچينين و در فر صدوچهل برقى به مدت بيست دقيقه بپزين(دماى بالا باعث ميشه رنگ خلال پسته ها تغيير كنه)

بعد از پخت،تا شيرينى ها از داغى افتادن، داخل ظرف در بسته بچينين وبعد از چند روز يا براى عيد، داخل فريز نگه دارين

نكات مهم شیرینی پنیری

  • از روغن پخت و پز استفاده كنين و از روغن سرخ كردنى استفاده نكنين.
  • پنير ماسكارپونه يا پنير خامه اى صبحانه هر دو قابل استفاده است.
  • خلال پسته را داخل يك نايلون ريخته و با وردنه خرد كنين تا به حالت نگينى در بياد.
  • بجاى خلال پسته،مى تونين از ديگر آجيل ها يا ميوه خشك مثل قيصى يا كرنبرى،و يا شكلات هاى نسوز استفاده كنين.
  • براى طعم شيرينى مى تونين از هل و گلاب و زعفران يا اسانس بادام،و يا زست پرتقال و…استفاده كنين.
  • اين ميزان مواد بيست و پنج تا شيرينى با كاتر من و يا نيم كيلو شيرينى ميده.
  • اين شيرينى بدون همزن و بدون فر هم قابل درست كردنه.
  • اگر همزن برقى ندارين،ويسك هم كافيه و بايد شكر و بقيه مواد خوب باهم يكدست بشن.

5/5 - (1 امتیاز)