شیرینی اسکار یه شیرینی با عطر بینظیر هل، که بدون نیاز به فر و قالب درست میشه.


مواد لازم  برای تهیه شیرینی اسکار

  • آرد سفید قنادی ۲۵۰ گرم (یک لیوان + سه چهارم لیوان)
  • پودر قند ۱۰۰ گرم سه چهارم لیوان
  • روغن جامد یا کره به دمای محیط رسیده ۱۰۰ گرم
  • زرده تخم مرغ دو عدد
  • پودر هل یک قاشق چای خوری پر
  • وانیل نصف قاشق چای خوری

دستور پخت شیرینی اسکار با پیمانه لیوان با روغن جامد

طرز تهیه شیرینی اسکار با پیمانه لیوان با روغن جامد
ابتدا پودر قند و کره به دمای محیط رسیده یا روغن جامد را با همزن میزنیم تا پوک و سبک بشه، بعد وانیل پودر هل و زرده تخم مرغ را اضافه کرده دو دقیقه دیگه میزنیم، آرد را تو دو مرحله روی مواد الک میکنیم و با نوک انگشتان مخلوط کرده.

به هیچ وجه خمیر با دست ورز ندین که به روغن میفته.

خمیر نیاز به استراحت نداره، اما بهتره که ده دقیقه تا یه ربع خمیر بزارید داخل یخچال تا خنک بشه.

گلوله ای کوچکتر از گردو برمیداریم گرد میکنیم ابتدا داخل سفیده تخم‌مرغ زده بعد هم داخل پودر گردو میغلتانیم و داخل تابه میچینیم.

درب تابه دمکنی گذاشته روی شعله پخش کن گرم شده با شعله کم ۲۰ دقیقه میزاریم تا پخته بشه. حتما شعله پخش کن بزارید روی شعله. شعله پخش کن رو از یه ربع قبل میزاریم روی اجاق گرم بشه.

نکات مهم و فوت و فن های پخت شیرینی اسکار

  • حتما حین هم زدن مایه را دورگیری کنید تا مواد خوب مخلوط بشن.
  • داخل شیرینی هایی که از کره یا روغن جامد استفاده شده اجبار به چرب کردن قالب یا تابه نیست.
  • اگر خواستید تو فر بپزید با دمای ۱۶۰ درجه ۲۰ دقیقه بزارید
  • سایز شعله و گاز باید هم اندازه باشن.
  • واشر دور تابه را دربیارید یا دمکنی بزارید اگه تابتون معمولیه.
  • زیر شیرینی که طلایی شد اماده اس. شیرینی تا داخل فر یا گاز هست نرمه پس گول ظاهرش نخورید و فک کنید نپخته.
  • زیاد موندن داخل فر باعث خشک شدن شیرینی میشه.
  • این شیرینی در ظرف در بسته نگهداری بشه.
  • داخل تابه رژیمی کاغذ روغنی میزاریم و واشر تابه رو‌جدا میکنیم و شیرینی ها رو‌میچینیم اگر از تابه معمولی استفاده کردید حتما دم کنی بزارید.
  • خمیر رو خیلی ورز ندین که به روغن نیفته.
  • آردبرنج طعم خیلی خوبی به شیرینی اسکار میده. می تونید 3 قاشق غذاخوری از آرد رو کم کنید و به جاش آرد برنج اضافه کنید ولی دوست نداشتید میتونید فقط از آرد سفید استفاده کنید.
  • اگه همزنتون ضعیف هست بهتره اول کره و پودر قند رو بزنید تا روشن شه و بعد آرد رو اضافه کنید.
  • اگه میخوایید شیرینیتون ‌کاملا گرد باشه میتونید نصفش رو روغن صاف پنجاه استفاده کنید و نصفش رو کره استفاده کنید.
  • بهتره دریخچال استراحت بدید تا بعد از پخت خیلی شکلش عوض نشه.
  • به دلخواه میتونید روی شیرینی ها رو بعد از پخت پودر قند الک کنید.
5/5 - (1 امتیاز)