آموزش شیرینی نارنجکی با پیمانه لیوان فرانسوی تقدیم شما. نگم که چقدر عالی شد، یعنی با این دستور بپزید دیگه سمت قنادی نمیرید!
مواد لازم برای تهیه شیرینی نارنجکی با پیمانه لیوان
- آب یک لیوان فرانسوی دسته دار
- آرد قنادی یا سه صفر یک لیوان فرانسوی دسته دار
- شکر یک قاشق غذاخوری
- روغن مایع یا کره ۵۰ گرم
- ۴ عدد تخم مرغ
- وانیل یک قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری
- خامه قنادی
دستور پخت شیرینی نارنجکی با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار
همه مواد به دمای محیط برسه.
آب و روغن را روی حرارت متوسط میزاریم همین که شروع کرد به جوشیدن، به یکباره آرد رو اضافه می کنیم و یکم حرارت رو کم می کنیم و با لیسک یا پشت قاشق تند هم میزنیم.
به مدت ۵ دقیقه با حرارت تقریبا کم باید خمیر رو داغ بزنید. (منظور از داغ زدن اینه که با پشت قاشق یا لیسک خمیر باز و جمع کنید تا آب اضافش گرفته بشه.)
خمیر رو داخل ظرف دیگه انتقال میدیم از هم بازش میکنیم، تا کمی ولرم بشه،همین که دست زدید به خمیر و از داغی افتاده بود و رو به خنکی بود کافیه، داخل ظرف استیل انتقال دادم و از پره خمیرزن همزن استفاده کردم و اول بیکینگ پودر را اضافه کردم و کمی هم زدم.
بعد یکی یکی تخم مرغا رو به خمیر اضافه کردم هر تخم مرغی که اضافه میکنید چند ثانیه بزنید تا خوب به خورد خمیر بره و در این حین وانیل را هم اضافه کردم.
خمیر چسبنده ای داریم، داخل قیف ضخیم ریختم و توی سینی که کاغذ روغنی نسوز گذاشتم، پایپ زدم(من هیچ ماسوره ای استفاده نکردم چون میخواستم ساده باشه، شما میتونید از ماسوره آج دار هم استفاده کنید.)
داخل فر به درجه ۲۲۰ به مدت تقریبی ۲۰ تا ۳۰ دقیقه. (حتما از قبل گرم شده باشه)
من داخل توستر پختم، با درجه ۲۰۰ به مدت ۲۵ دقیقه.
برای گرم کردن المنت بالا و پایین را همزمان روشن کردم همین که المنت قرمز شد سین را داخل توستر گذاشتم و المنت بالا را خاموش کردم و المنت پایین را فقط روشن کردم تا زمانی که کاملا پفت کنه و پفکی بشه. (اینجا یکم زمان میبره تا پف کنه ولی قشنگ پف میکنه عجله نکنید.) بعد المنت بالا را روشن کردم تا کاملا روش طلایی بشه.
حالا من اومدم امتحان کردم، سینی اول را طبقه بالا گذاشتم و پختم، ولی سینی دوم را طبقه وسط گذاشتم و پختم.
هردو صورت خیلی خوب شد ولی طبقه وسط عالی تر شد، پس طبقه وسط بزاریدبهتره.
نکته: بعد از پخت تا ۱۰ دقیقه به هیچ عنوان در فر یا توستر را باز نکنید وگرنه پف نون خامه ای میخوابه.
۲۲ تا شیرینی شد که برای این مقدار ۶۰۰ گرم خامه استفاده کردم.
نکته: وقتی خامه زدید سریع بزارید داخل یخچال، اگر میخواید ترد باشه داخل ظرف در دار نزارید چون نون خامه ای هاتون نرم میشن.
نکته: میتونید نان خامه ای ها را خامه نزنید همینجوری بزارید یخچال، فرداش خامه بزنید.