شیرینی لوز یکی از شیرینی های سنتی و محبوب ایرانی‌هاست که ریشه آن به تبریز بر می گردد. شیرینی لوز در بسیاری از نقاط ایران و به خصوص آذربایجان‌ به عنوان شیرینی بایرام (عید نوروز یا عید تحویل سال) استفاده می شود.
شیرینی لوز در انواع مختلف پسته، نارگیل و بادام و زعفران وجود دارد.


مواد لازم برای تهیه شیرینی لوز نارگیل

  • شکر نصف لیوان
  • آب ۳/۴ لیوان
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • گلاب ۳ قاشق
  • آبلیمو ۱ قاشق چایخوری
  • پودر نارگیل دو لیوان

طرز تهیه شیرینی لوز نارگیلی یخچالی

پودر نارگیل رو کاملا آسیاب کنید تا به روغن بیوفته

شکر و اب رو روی حرارت میزاریم وانیل و گلاب را بهش اضافه میکنیم.

هم میزنیم تا شکر حل بشه و آبلیمو رو حتما بریزید که شکرک نزنه و دور ظرف رو با فرچه و آبلیمو هم تمیز کنید.

بعد از اینکه شهد به قوام رسید و غلیظ شد با دو انگشت امتحان کنید که شهد چسبندگی داشته باشه و بزارید کاملا خنک بشه.

بعد از خنک شدن با همزن برقی حدود ۵ دیقه هم بزنید تا سفید رنگ بشه.

بعد پودر نارگیل و بهش اضافه کنید یا با دست یا با قاشق ورز بدید و توی ظرف مورد نظر یا کیسه فریزر یا سلفون بندازید و مواد و داخلش بریزید و روش با پودر پسته یا خلال پسته فشرده کنید و بزارید یخچال حدود ۳ ساعت تا خودش و بگیره.

طرز تهیه شیرینی لوز نارگیلی بادامی دورنگ بدون فر با پیمانه لیوان

مواد لازم برای تهیه شیرینی لوز بادام

  • شکر نصف لیوان
  • آب ۳/۴ لیوان
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • گلاب ۳ قاشق
  • آبلیمو ۱ قاشق چایخوری
  • بادام پودر شده دو لیوان

طرز تهیه شیرینی لوز بادام یخچالی

شکر و آب رو روی حرارت میزاریم وانیل و گلاب را بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکر حل بشه و آبلیمو رو حتما بریزید که شکرک نزنه و دور ظرف رو با فرچه و آبلیمو هم تمیز کنید.

بعد از اینکه شهد به قوام رسید و غلیظ شد با دو انگشت امتحان کنید که شهد چسبندگی داشته باشه و بزارید کاملا خنک بشه.

بعد از خنک شدن با همزن برقی حدود ۵ دیقه هم بزنید تا سفید رنگ بشه و یک قاشق زعفران بهش اضافه کنید و بادام پودر شده را هم اضافه کنید و ورز دهید و در ظرف مورد نظر بریزید و حدود ۳ الی ۴ ساعت در یخچال یا اینکه یک ساعت در فریزر بمونه یا کاملا خودش و بگیره.

بعد که از یخچال خارج کردید به قطعات دلخواه برش بزنید و در ظرف سرو بچینید.

نوش جونتون.

5/5 - (1 امتیاز)