شیرینی کرانچی کرم دار یه شیرینی خیلی خوشگل و خوشمزه و مجلسیه!

مواد لازم برای تهیه شیرینی کرانچی کرم دار

مواد لازم برای نان کرانچی

  • کره هم دمای محیط ۱۰۵ گرم
  • پودر قند ۱۴۵ گرم
  • سفیده تخم مرغ ۱۱۰ گرم
  • آرد شیرینی پزی ۱۰۵ گرم
  • پودر بادام ۱۵ گرم
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

مواد لازم برای کرم کاستارد مخصوص

  • زرده تخم مرغ ۶ عدد
  • شکر ۳۰ گرم
  • عسل ۲۰ گرم
  • خامه صبحانه ۲۶۰ گرم
  • شکلات سفید ۳۲۰ گرم
  • کره هم دمای محیط ۴۰ گرم
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

دستور پخت شیرینی کرانچی کرم دار

طرز تهیه شیرینی کرانچی کرم دار مجلسی و مدرن و خوشمزه

برای درست کردن این شیرینی کرانچی کرم دار ابتدا نی های مخصوص برای پیچیدن و شکل دادن شیرینی رو آماده می کنیم. برای آماده کردن این‌ نی ها از طلق استفاده میکنیم که از لوازم قنادی ها قابل خرید هست و در صورت عدم دسترسی میتونید از طلق هایی که لوازم التحریر ها‌ میفروشن هم استفاده کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید.

سه الی چهار طلق رو به صورت هم اندازه برش بزنید و بعد همه طلق ها رو به نوبت رول کنید و به خوبی چسب بزنید دقت کنید قطر همه طلق های رول شده یکی باشه بعد از اینکه طلق ها آماده شد اون ها رو داخل فویل نازک قرار بدین ‌و فویل رو دور طلق بپیچید و اضافات فویل رو با انگشت داخل طلق بیارین همه نی ها رو به همین صورت آماده کنید و کنار بذارین.

برای درست کردن نان شیرینی کرانچی کره نرم شده در دمای محیط رو با لیسک یا قاشق مخلوط کنید تا یکدست و کرمی بشه بعد پودر قند الک شده رو بهش اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا کاملا مخلوط، کرمی و یکدست بشه.

بعد سفیده تخم مرغ رو در دو مرحله به مواد اضافه کنید و به خوبی با همزن دستی مخلوط کنید آرد رو روی مواد الک کنید و با لیسک به خوبی مخلوط کنید تا مایه یکدست و کرم مانندی حاصل بشه پودر بادام رو هم به مواد اضافه و مخلوط کنید. (دقت کنید که پودر بادام حتما ریز باشه برای احتیاط یکبار پودر بادام رو از الک رد کنید و بعد مورد استفاده قرار بدین) در آخر وانیل رو به مواد اضافه و مخلوط کنید.

مایه شیرینی رو داخل قیف بدون سر ماسوره بریزین و داخل سینی فر که با کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز پوشیده شده پایپ کنید بعد به کمک پشت قاشق به آرومی مایه شیرینی رو به حالت گرد پهن کنید.

نکته مهم پهن کردن شیرینی این هست که مواد نباید بیش از حد نازک پهن بشه طوری که در قسمت هایی از مایه کف سینی قابل رویت باشه چون که در این صورت بعد از پخت نان نازکی بدست میاد و در مجاورت کرم کاستارد خیلی زود نرم میشه و تردی خودش رو از دست میده. همچنین دقت کنید که مایه شیرینی خیلی ضخیم هم پهن نشه و متعادل باشه.

سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه در فر های گازی و صد و پنجاه درجه در فرهای برقی به مدت حدودی شش دقیقه قرار بدین یکی از قلق های مهم پخت این شیرینی مدت زمان پخت در فر هست چون دما در فر های مختلف متفاوت هست تفاوت زمانی یک دقیقه هم ممکنه نتیجه کار رو عوض کنه پس به خوبی پخت شیرینی رو چک کنید بعد از پختن دو الی سه شیرینی زمان پخت به خوبی دستتون میاد.

بعد از پخت، سینی رو از فر خارج کنید و با کمک پالت یا چاقو کناره شیرینی بلند کنید و شیرینی رو برگردونید و بعد شیرینی رو دور نی بپیچید و اون رو از قسمتی که درز های شیرینی روی هم اومده داخل ظرف مورد نظر قرار بدین تا خنک بشه.

دقت کنید که پیچیدن شیرینی رو باید به سرعت و بلافاصله بعد از خارج کردن از فر انجام بدین چون نان شیرینی فوری خشک میشه و نمیشه اون رو دور نی پیچید و فوری میشکنه.

اگه موقع برگردوندن نان شیرینی دیدین قسمتی از شیرینی به سینی چسبیده و حالت خمیری داره یعنی باید بیشتر داخل فر پخته میشده و اگه موقع رول کردن نان شیرینی خرد شد یعنی زیاد داخل فر مونده. بعد از خنک شدن شیرینی ها به راحتی می تونید نی ها رو از داخل شیرینی بیرون بیارید. همه مایه شیرینی رو به همین صورت آماده کنید.

بسته به اندازه و ضخامتی که شیرینی رو آماده می کنید می تونید تعداد متغیری شیرینی بدست بیارین برای من حدود پانزده عدد شیرینی بدست اومد.

نان این شیرینی ماندگاری زیادی داره و میتونید از قبل اون رو آماده کنید و داخل یخچال نگه داری کنید و موقعی که لازم‌ دارین داخلش رو پر کنید.

برای داخل این شیرینی میتونید از کرم های مختلفی استفاده کنید در اینجا من از کرم کاستارد مخصوصی استفاده کردم که طعم و بافت خیلی خوبی داره.

برای درست کردن کرم کاستارد مخصوص زرده های تخم مرغ رو داخل ظرفی بریزین و شکر و عسل رو بهش اضافه کنید و در حد یکدست شدن با همزن دستی مخلوط کنید.

خامه صبحانه رو داخل تابه ای بریزین و روی حرارت کم قرار بدین و هم بزنید تا خامه گرم بشه و بخار از خامه بلند بشه بعد از روی حرارت بردارین و خامه گرم رو به زرده ها اضافه کنید و بلافاصله هم بزنید تا مخلوط بشه و گرمای خامه باعث بستن زرده های تخم مرغ نشه.

وقتی مواد یکدست شد مجددا اون رو داخل تابه برگردونید و روی حرارت کم قرار بدین و مدام هم بزنید مواد به تدریج غلظت پیدا میکنه با دماسنج مخصوص مایعات دمای مواد رو اندازه بگیرین‌ وقتی به دمای هشتاد و یک الی هشتاد و دو رسید حرارت رو خاموش کنید و کنار بذارین‌ در این بین شکلات سفید رو روی حرارت غیر مستقیم بخار آب به روش بن ماری آب کنید.
مدام‌ دمای کرم رو اندازه بگیرین وقتی دما تا چهل و سه الی چهل و چهار درجه کم شد شکلات آب شده رو بهش اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست بشه و بعد کره نرم شده در دمای محیط رو به

مواد اضافه کنید و هم بزنید تا حل بشه و با مواد مخلوط بشه در آخر هم وانیل رو اضافه و مخلوط کنید.

وجود دماسنج مایعات نقش مهمی در کیفیت کرم ‌داره چون باعث میشه حرارت رو وقتی به دمای مناسب رسید خاموش کنیم ‌و در نهایت غلظت کرم‌ مناسب داخل شیرینی باشه و شل نباشه چون شل بودن کرم باعث نرم و خمیری شدن نان شیرینی میشه.

کرم کاستارد رو داخل ظرفی بریزین و روی اون ‌رو با سلفون بپوشونید و چهار ساعت داخل یخچال قرار بدین و بعد از یخچال خارج کنید و چند دقیقه با دور تند همزن بزنید تا یکدست بشه و رنگش کمی روشن تر بشه و بعد دوباره روی کرم‌ رو بپوشونید و دو ساعت داخل یخچال بذارین تا خودش رو بگیره.

وقتی کرم ‌کاستارد حاضر شد اون رو داخل قیف با ماسوره دلخواه بریزین و داخل نان های شیرینی رو از دو طرف با فشار قیف پر کنید.

برای تزئین روی شیرینی میتونید کمی عسل رو با مقدار کمی آب جوش رقیق کنید و با قلمو روی شیرینی بزنید و ترافل یا پسته خرد شده بپاشید. شیرینی ها رو داخل یخچال نگه داری کنید.

مهم ترین نکته و قلق این شیرینی ضخامت پهن کردن و زمان پخت اون‌ داخل فر هست که با پخت چند شیرینی اولیه دستتون میاد.

اگه ضخامت و زمان پخت رو به خوبی رعایت کنید بعد از پر کردن داخل شیرینی ها تا یکی دو روز نان شیرینی حالت ترد داره و بعد از یکی دو روز کمی از تردی شیرینی کم ‌میشه اما نه به صورتی که حالت خمیری پیدا کنه بلکه در این حالت هم خوشمزه و قابل پذیرایی از مهمان هست.