شیرینی چنگالی یه شیرینی بسیار ساده و خوشمزه و مجلسیه که هر حتی اکه تا حالا شیرینی درست نکردید هم می تونید راحت از پسش بربیاد.

راحت، خوشمزه و نرم بدون فر و همرن و قالب با کمترین مواد.


مواد لازم برای تهیه شیرینی چنگالی (۳۵ عدد)

  • آرد سفید یک لیوان دسته دار فرانسوی به اضافه دو سوم لیوان
  • کره نرم و به دمای محیط رسیده. ۱۰۰ گرم
  • پودر قند نصف لیوان دسته دار فرانسوی
  • تخم مرغ متوسط. ۱ عدد
  • وانیل‏ نصف قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
  • پودر نارگیل به مقدار لازم
  • پسته به مقدار لازم
  • کنجدب ه مقدار لازم
  • بادام به مقدار لازم

دستور پخت شیرینی چنگالی بدون فر خوشمزه و مجلسی با پیمانه لیوان

طرز تهیه شیرینی چنگالی بدون فر خوشمزه و مجلسی

برای شروع ابتدا ابتدا پودرقند و کره رو که با محیط هم دما شده رو با هم خوب مخلوط می کنیم و با همزن می زنیم تا کرم رنگ بشه.

در ادامه تخم مرغ و وانیل رو به مواد اضافه می‌کنیم و مواد رو خوب هم می‌زنیم و با هم ترمیب بشن.

سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو که از قبل با هم مخلوط و 3 مرتبه الک کردبم رو کم کم به مواد اضافه می‌کنیم و با دست مواد رو مخلوط میکنیم.

در ادامه به اندازه یک گردوی درشت از خمیر برمی‌داریم و با کف دست گردش می‌کنیم و درسینی فر روی کاغذ روغنی یا کف تابه روی کاغذ روغنی با فاصله میچینیم و با یک چنگال رو شیرینی ها خط می اندازیم.

سپس سینی رو در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۶۰درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر به مدت 15 دقیقه میپزیم.

برای پخت شیرینی چنگالی بدون فر داخل تابه، از ده دقیقه قبل شعله پخش کن رو روی گاز بذارید و با حرارت ملایم زمان بدید تا داغ بشه.

سپس شیرینی ها رو داخل تابه روی کاغذ روغنی بچینید و درب تابه رو بذارید و بعد از گذشت حدود 15 دقیقه چک کنید.

اگه زیر شیرینی طلایی شد بود یعنی که پخته. حتما واشر دور تابه رو در بیارید و اگه از تابه معمولی استفاده می‌کنید حتما از دمکنی استفاده کنید.

بعد از خنک شدن شیرینی چنگالی ها رو در شکلات ذوب شده زده و در پودر نارگیل بزنید و تزئین کنید. نوش جان

نکات مهم و فوت و فن های پخت شیرینی چنکالی بدون فر

  • در شیرینی هایی که پودر قند لازمه شکر را جایگزین نکنید پون که کیفیتش متفاوته.
  • برای درست کردن شیرینی چنگالی کاکائویی، چهار قاشق از آرد رو کم کنید و دو قاشق پودر کاکائو اضافه کنید. همیشه در شیرینی خشک دو برابر میزان پودر کاکائو از آرد کم کنید.
  • در شیرینی هایی که کره یا روغن دارند، زیاد ورز ندید چون کهروغن پس میده و شیرینی خشک میشه.
  • شیرنی رو بیشتر از زمان لازم در فر یا تابه نپزید، حتی اگه با دست امتحان کردید و نرم بود اشکالی نداره، چون که بعد از سرد شدن خودش رو میگیره.

5/5 - (2 امتیاز)