شیرینی بیساق قزوین یکی از شیرینی های سنتی و کمتر شناخته شده هست که برای پذیرایی در عید نوروز انتخاب مناسبیه. امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی بیساق قزوین
- روغن جامد ٦٠گرم يا كره
- شكر ١٢٥گرم
- وانيل يك بسته ٥گرمي
- تخم مرغ دو عدد
- ماست ٦٠ گرم
- بكينگ پودر يك قاشق مرباخوري
- آرد به ميزان لازم
مواد مياني
- سفيده تخم مرغ يك عدد
- شكر دو قاشق غذا خوري
- پودر دارچين نصف قاشق چاي خوري
- گردوي پودرشده ١٥٠ گرم
- يك عدد زرده تخم مرغ وزعفران دم كشيده براي رومال شيريني
دستور پخت شیرینی بیساق قزوین
برای شروع ابتدا روغن را با همزن برقي مي زنيم بعد شكر را اضافه مي كنيم و يك دقيقه هم مي زنيم.
بعد تخم مرغ ها را اضافه مي كنيم و وانيل را اضافه مي كنيم و به هم زدن ادامه مي دهيم و دو دقيقه هم مي زنيم.
بعد ماست و بكينگ پودر را مخلوط مي كنيم. آرد را الك مي كنيم و كم كم اضافه مي كنيم.
خمير نرمي بدست مي آيد. خمير را به چهار قسمت تقسيم مي كنيم و روي خمير را با پارچه مي پوشانيم و به مدت يك ساعت خمير را در دماي آشبزخانه استراحت مي دهيم.
بعد فر را روي حرارت ١٨٠ درجه روشن مي كنيم و پنجره فر را طبقه وسط مي گذاريم.
هر كدام از خمير ها را روي سطح آرد پاشي شده به شكل مستطيل به ضخامت ٢ تا ٣ ميليمتر باز مي كنيم و به اندازه ١٥ در ٣٥ باز مي كنيم.
روي خمير را (سفيده را با چنگال مي زنيم سفيده زده شده را) مي ماليم كه مواد مياني بچسبه.
روش پودر گردو مي پاشيم و شكر و دارچين خمير را به عرض لوله مي كنيم و مي بريم و در سيني چرب شده مي چينيم.
روي خميرها را با فرچه زرده تخم مرغ مي زنيم و به مدت ٢٠ دقيقه در فر قرار مي دهيم.
من از فر كه در اوردم روش شربت زدم. مي تونين با پودر پسته کنجد هم تزيين كنيد.