شیرین عسل یکی از خوشمزه ترین و نوستالوژیک ترین تنقلاته. همهمون حتما طعم و مزه آن را چشیدیم و آنقدر دوست داشتنی و فراموش نشدنیه که با وجود تنوع تنقلات فراوان باز ما هوس این شیرینی خوشمزه با روکش شکلات و کرم مخصوص رو میکنیم.
تهیه یک سری از این تنقلات و شیرینی ها در منزل کاری لذت بخشیه و در اینجا آسان ترین روش تهیه شیرین عسل خونگی رو براتون آماده کردم. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه شیرین عسل خانگی
- پودر ژله آلوورا 1 بسته
- آب یک سوم پیمانه
- گلوکز (یا عسل) 1 قاشق غذا خوری
- بیسکوییت گرد ساده 24 عدد
- شکلات 150 گرم
- روغن مایع 5 قاشق غذاخوری
طرز تهیه شیرین عسل خانگی با طعم کارخانه ای
برای شروع ابتدا پودر ژله آلوورا را با آب مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه زمان دهید.
سپس روی حرارت غیر مستقیم گذاشته تا ذرات ژله کاملا در آب حل شود به طوری که دانه ژله باقی نماند. (برای من حدود 20 دقیقه زمان برد.)
در ادامه گلوکز را اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد از یکدست شدن از حرارت بر می داریم.
میگذاریم تا مایه آماده شده کمی از حرارت بیافتد. حدود 2 الی 3 دقیقه. سپس با دور تند همزن برقی آنقدر میزنیم تا فرم بگیرد و مثل سفیده تخم مرغ فرم گرفته شود.
در این مرحله باید سرعت عمل داشته باشید چون مواد زود سفت میشود.
مارشمالو آماده شده را در قیف پلاستیکی ریخته و روی بیسکویت ها پایپ کنید. بیسکویت دیگر را روی آن بگذارید نیم ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.
شکلات را ذوب کنید و روغن مایع را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید بیسکوییت ها را در شکلات فرو کرده به طوری که کامل سطوح آن را بگیرد روی صفحه سیمی گذاشته تا شکلات ببندد.
نکات مهم تهیه شیرین عسل خانگی
- مقدار آب که در دستور گفته شده مهمه. اگه زیاد آب بریزید مارشمالو وسط مواد فرم نمیگیره و اگر هم مقدار آب کمتری بریزید، مارشملو سفت و لاستیکی میشه.
- استفاده از گلوکز یا عسل لازم و ضروریه و قابل حذف نیست و نباید حذف بشه.
- با این مقدار مواد اولیه برای من ۱۲ تا شیرین عسل شد.
- توجه داشته باشید که شیرین عسل بعد از آماده شدن وقتی که چند ساعت میمونه، کمی از رطوبت مارشمالو وسط شیرین عسل جذب بیسکوییت میشه و شیرین عسل خوشمزه تر میشه.
- من از ژله موز و عسل بجای ژله آلوورا و گلوکز استفاده کردم و به همین دلیل رنگ کرم من زرد شد.