ببینین چی آوردم براتون، شیرینی اسکون که اونقدر خوشمزهست که عاشقشون میشین.
مواد لازم برای تهیه شیرینی اسکون شکلاتی
- آرد 2 لیوان دسته دار فرانسوی
- بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- شکر 6 قاشق غذاخوری
- نمک 1/4 قاشق چایخوری
- کره سرد 80 گرم
- شیر نارگیل 3/4 لیوان فرانسوی دستهدار
- عصاره وانیل چند قطره
- پودر نارگیل 1 لیوان
- تکه های شکلات نصف لیوان فرانسوی دستهدار
برای روی اسکون
- چند قاشق پودر نارگیل
برای کرم نارگیل
- پودر قند 3 قاشق غذاخوری
- 2 قاشق غذاخوری شیر نارگیل
- 1/4 قاشق چایخوری عصاره وانیل
دستور پخت شیرینی اسکون شکلاتی نارگیلی با پیمانه لیوان فرانسوی
ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک سینی پخت بزرگ را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ آرد، بکینگ پودر، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید.
حالا کره رو از یخچال خارج کرده با چاقو به تکه های کوچک تقسیم کنید و به مخلوط آرد اضافه کنید، مواد رو با غذاساز چند پالس بزنید تا به صورت خرده نان درآید.
شیر نارگیل و عصاره وانیل را روی مواد بریزید و دوباره با غذاساز مخلوط کنید تا خمیر شروع به تشکیل شدن کند.
بیش از حد مخلوط نکنید، سپس پودر نارگیل و شکلات تلخ را که به تکه های کوچک برش دادین رو به آرامی داخل مواد بریزید.
خمیر را روی میز آردپاشی شده منتقل کنید و خمیر را با دست ورز دهید تا به شکل گلوله درآید.
حالا خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید، هر قسمت را به ضخامت یک سانت صاف کنین و بعد با کارد به صورت مثلثی برش های یک اندازه بدهید.
با استفاده از یک برس شیرینی پزی، اسکون ها را به آرامی با شیر نارگیل اضافی برس بزنید.
اسکون ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که اسکون ها قهوه ای روشن شوند بپزید.
از فر خارج کنید و اسکون ها را روی توری خنک کنید. در حالی که اسکون ها خنک می شوند، نارگیل را برشته کنید.
چند قاشق نارگیل رو توی تابه بریزید و با حرارت ملایم بزارین برشته بشن. در این فاصله مرتب هم بزنین تا نسوزن، داخل فر هم میتونین نارگیل رو برشته کنین.
نارگیل ها رو روی سيني فر که کاغذ روغنی گذاشتین بریزین و به مدت 5 دقیقه با دمای 160 درجه قرار بدین، یه بار هم بزنین تا زمانی که نارگیل ها کمی قهوه ای شوند. سپس از فر خارج کرده تا خنک شوند.
برای تهیه کرم نارگیل، پودر قند، شیر نارگیل و عصاره وانیل را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. آنقدر هم بزنید تا به قوام دلخواه برسید. روی اسکون های خنک شده کرم نارگیل را بزنید. روی اسکون های کرم دار نارگیل برشته شده بپاشید.