اگر دوست دارید با چایی یا قهوه یک لقمه سالم و شیرین بخوریداین نون اسکون گلابی خودشه. وقتی یه تیکه از این اسکون رو میخورید تمام وجودتون گرم میشه و ترکیب ادویه هارو کاملا حس میکنید.

اسکون ها بافتی بین نون و شیرینی دارند و در دسته ی نون های سریع طبقه بندی می شن.

نان های سریع به نونهایی می گن که در اون ها از خمیر مایه استفاده نمی شه و نیازی به استراحت برای ور اومدن ندارند.

اسکون، شیرینی کمی داره و برای مزه دار کردنش با خامه، مربا یا کره به عنوان صبحانه یا عصرونه سرو میشه.

مواد لازم برای تهیه اسکون گلابی

  • 2 و 3/4 پیمانه آرد نان
  • شکر قهوه ای‌ 3 قاشق غذاخوری
  • 1 قاشق غذاخوری سرخالی بیکینگ پودر
  • 1/2 قاشق مرباخوری (سرخالی) جوش شیرین
  • 3/4 قاشق مربا خوری نمک
  • 1 قاشق مربا خوری دارچین
  • 1 قاشق مرباخوری زنجبیل
  • 1/4 قاشق مربا خوری هل
  • 1 گلابی پوست کنده و خرد شده
  • 1/2 پیمانه کره سرد (110گرم)
  • یک قاشق مرباخوری وانیل مایع یا نصف قاشق چای خوری وانیل معمولی

طرز تهیه اسکون گلابی

طرز تهیه نان اسکون گلابی

برای شروع ابتدا 1 پیمانه باترمیلک (یک لیوان شیر هم دمای محیط را با یک قاشق غذاخوری سرکه مخلوط کنید کنار بزاریدتا آماده شود، حالت بریده بریده)

یک قاشق غذاخوری شیره انگور (اختیاریه، من شیره انگور سفید ریختم. اگر شیره ریختید از مقدار شکر یک قاشق کم کنید.

طرز تهیه خمیر: داخل کاسه آرد و تمام‌مواد خشک را باهم مخلوط کنید.

کره خنک و خرد شده را اضافه کنید با چنگال هم بزنید بعد با کف دست کمی کف ساب کنید تا مخلوط شبیه خرده های درشت شود.

گلابی و وانیل رو اضافه کنید، شیره انگور و باترمیلک را کم کم اضافه و هم بزنید کنید.

فقط تا زمانی که خمیر یکدست شود، آن را بدون فشار کمی ورز دهید. ممکن است به تمام باترمیلک نیاز نداشته باشید. (ممکنه خمیر شل باشد. یک قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید.)

خمیر را به سطح کاملا آرد پاشی شده منتقل کرده و خمیر را چند بار به آرامی ورز دهید. خمیر را به شکل گرد 18 سانتی شکل دهید و به 8 تکه برش بزنید. اسکون ها را با فاصله روی یک سینی با کاغذ روغنی بچینید.

اسکون ها را به مدت 30 دقیقه یخچال قرار دهید. روی اسکون ها را با بقیه باترمیلک رومال کنید.

اسکون ها را با دمای 200 درجه سانتی گراد در فر داغ به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود اسکون ها را بپزید و در پایان روی آن را کمی گریل کنید. من 30تا 35 دقیقه پختم یک ربع اول با دمای 210 درجه سانتی گراد پختم بعد با دمای 200 درجه سانتی گراد. دمای فرها متفاوت است. من فراموش داخل یخچال بزارم ولی خوب در اومد، لازمم نداشت.