ساوارین پسته ای یه شیرینی کاملا متفاوت با چیزایی که تا حالا خوردین. یه شیرینی مدرن و شیکه و برای عید یه انتخاب خیلی مناسبیه.
مواد لازم برای تهیه شیرینی ساوارین پسته ای
- شکلات سفید ذوب شده ۱۰۰ گرم
- شکلات تلخ ذوب شده ۱۰۰ گرم
- پودر پسته ۱۰۰ گرم
- خلال پسته یا بادام نیم کوب شده ۵۰ گرم
- شیرعسلی ۵۰ گرم
- شکلات سفید ذوب شده ولرم ۵۰ گرم
- پودر قند الک شده ۵۰ گرم
- پودر هل ۱ قاشق چایخوری
- قالب ساوارین طرح دلخواه
دستور پخت شیرینی ساوارین پسته ای
ابتدا شکلات سفید رو ذوب کرده (بروش بنماری) وتمام خونه های قالب رو با ارتفاع ۲ میلی متر از شکلات پر میکنیم (دقت کنید دیوارها شکلاتی نشه که تو ظاهر شیرینی تاثیر داره).
در آخر به قالب ضربه بزنید تا سطح شکلات یکدست بشه.
قالب میره تو یخچال به اندازه ایی که شکلات سفید ببنده، حالا شکلات تلخ ذوب میکنیم واونم به ارتفاع ۲ میلی متر روی شکلات سفید میریزیم (شکلات تلخ داغ نباشه چون باعث میشه شکلات سفید آب بشه، ولرم باشه)
بعد از اینکه هر خونه رو پر کنیم به قالب ضربه میزنیم تا شکلات یکدست بشه.
دوباره قالب میره یخچال تا شکلات تلخ هم ببنده، حالا مواد لایه آخر آماده میکنیم.
شیرعسلی، پودر قند وشکلات سفید ذوب شده باهم مخلوط میکنیم و بهش پودر پسته وپسته نیم کوب شده هم اضافه میکنیم و در آخر هم پودر هل اضافه میشه.
مواد رو بانوک انگشت مخلوط میکنیم تا منسجم بشه.
قالب رو از یخچال میاریم بیرون ودوباره خونه های قالب رو با مواد پسته ایی پر میکنیم زیاد به مواد فشار نیارین.
دوباره میره یخچال تا لایه پسته ایی هم خودشو بگیره (ترتیب لا یه ها قابل تغییره)
حتما موقع کار با مواد پسته ایی روشو پلاستیک بکشید تا خشک نشه.
بعد اینکه لایه ی پسته ایی هم بست براحتی از قالب جدا میشه و در آخر به شکل دلخواه تزئین کنید.
طرز تهیه شیرینی ساوارین بادامی
خیلی لذیذ و ترد هست و درست کردنشم راحته، امیدوارم مورد پسندتون واقع بشه.
مواد لازم شیرینی ساوارین بادامی
- کره به دمای محیط رسیده ۱۲۵ گرم
- پودر قند ۵۰ گرم
- زرده تخم مرغ یک عدد
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- پودر دارچین یک قاشق چای خوری
- نشاسته ذرت ۳۰ گرم
- پودر بادام ۸۰ گرم
- آرد ۱۶۰ گرم
مواد میانی شیرینی
- شکر قهوه ای ۳۵ گرم
- کره ۲۵ گرم
- خامه ۲ق س
- خلال بادام یا پسته
دستور پخت شیرینی ساوارین بادامی
ابتدا کره نرم شده و پودر قند مخلوط میکنیم بعد زرده تخم مرغ و وانیل کمی که مخلوط شد، پودر دارچین، پودر بادام ،نشاسته ذرت و ارد اضافه کرده مواد خوب مخلوط میکنیم.
مواد خمیر را داخل قالب ساوارین ریخته (حتما قالب ساوارین باید باشه قالب های میان تهی برای ریختن مواد میانی) قالب پر کرده داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه،ذبعد پخت و خنک شدن از مواد میانی داخل حفره شیرینی ریخته و داخل یخچال میزاریم.
میتونید روی سس کمی خلال بادام یا پسته بریزید یا مثل من رویه شیرینی را داخل شکلات بن ماری شده زده بعد با بریلو توت فرنگی طرح بدید تزیینش کاملا بستگی به سلیقه شما داره.
برای مواد میانی هم شکر قهوه ای، کره و خامه را داخل ظرفی رو حرارت کم میزاریم اصلا هم نمیزنیم، شکر که با حرارت کم ذوب شد مواد کمی مخلوط کرده کنارهای کار که کف کرد از رو حرارت برمیداریم و میزاریم خنک بشه.