لوکوم سارای یا سارما سارای یه دسر خوشمزه و شیک و پرطرفداره ترکیه ای هست. سارما هم به معنی رول هست.


مواد لازم برای تهیه لوکوم سارای

  • 1 لیتر شیر (با لیوان دسته دار فرانسوی 4 لیوان)
  • 1 لیوان شکر
  • 1لیوان سرپر آرد
  • 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا نصف قاشق چای خوری وانیل ایرانی)
  • 50 گرم کره
  • 1 الی 2 لیوان پودر نارگیل برای کف سینی (باید کف سینی پر شود)

برای لایه رویی:

  • 1 پاکت پودر کرم (75 گرم ، میتوانید از پودر خامه استفاده کنید از لوازم قنادی فروشی بخرید)
  • 1 لیوان سرخالی شیر سرد
  • میتوانید به جای پودر کرم شانتی و شیر از خامه فرم گرفته قنادی استفاده کنید

لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم لیوان دسته دار(لیوان دسته دار را حدود یک سانت سرخالی پر کنید)


آموزش روش تهیه طرز تهیه دسر سارای سارماسی ترکیه ای

طرز تهیه دسر سارای سارماسی ترکیه ای به روش اصلی
ابتدا پودر نارگیل را داخل سینی بپاشید طوریکه در تمام سطح سینی پخش شود.

سپس آرد و شکر را داخل قابلمه ای بریزید . شیر را کم کم بریزید و همزمان با همزن دستی هم بزنید و اجازه ندهید گلوله گلوله شود.

روی اجاق بذارید و با حرارت متوسط در حالیکه مدام هم میزنید بپزید.(دقت کنید حرارت اجاق زیاد نباشد)

وقتی محلبی شروع به حباب زدن کرد از روی اجاق بردارید وانیل و کره را اضافه کنید و تا وقتی که کره آب شود هم بزنید.

وقتی که محلبی هنوز گرم است به طور یکسان در تمام قسمتهای سینی بریزید و روی آن را صاف کنید. به این شکل حداقل 4_3 ساعت در یخچال بذارید.

اگر قبل از اینکه خنک شود شروع به رول کردن کنید احتمال ترک خوردن دارد لطفا به این نکته دقت کنید.

کرم شانتی و شیر سرد را داخل ظرفی بریزید و با همزن برقی تا وقتی که کف کند و قوام سفتی بگیرد هم بزنید و داخل سینی به طور یکنواخت روی محلبی سرد شده بمالید.

با چاقو به 12 قسمت مساوی برش بزنید. به دلخواه میتوانید گردو و فندق خرد شده بپاشید. سپس به آرامی از یک طرف لیسک را زیر مواد برده و تا کنید وشروع به رول کردن کنید.

5/5 - (1 امتیاز)