دسر سارای تاتلیسی ترکیه ای فوق العاده راحت و خیلی شیکه. پیشنهاد می‌کنم حتما درست کنید تا ازش لذت ببرید.


مواد لازم برای تهیه دسر سارای تاتلیسی ترکیه ای

  • شیر دو لیوان
  • شکر یک چهارم لیوان
  • آرد یک چهارم لیوان
  • نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری (نشاسته گندم پودر شده هم‌میشه ریخت)
  • کره یک قاشق مرباخوری
  • وانیل نصف قاشق چای‌خوری
  • فندق خرد شده‌ (یا هر آجیل دلخواه) به میزان لازم
  • خامه صبحانه دو قاشق غذاخوری
  • شکلات تخته ای ۲۵ گرم

طرز تهیه دسر سارای تاتلیسی ترکیه ای به روش اصلی

طرز تهیه دسر ترکیه ای سارای تاتلیسی خوشمزه و مجلسی

برای شروع ابتدا شیر،‌ شکر،‌ نشاسته و آرد را با هم‌ مخلوط کرده و روی حرارت ملایم‌ مدام‌ هم بزنید تا سفت بشه.

بعد کره و وانیل رو اضافه کرده و حرارت رو خاموش میکنیم و با همزن دستی خوب هم‌ میزنیم.

داخل دو تا لیوان آب گرم ریخته و خالی کنید تا مواد راحت ازش خارج بشه. سپس مواد رو داخل لیوان میریزیم و روش سلفون میکشیم و سه ساعت داخل یخچال میذاریم.

سپس از یخچال خارج کرده، به راحتی از لیوان در میاریم و داخل آجیل خرد شده میغلطونیم و بعد با چاقو برش میزنیم.

روی هر دسر گاناش میریزیم و تزیین‌میکنیم.

(گاناش: خامه رو روی حرارت قرار میدیم همینکه خواست جوش بزنه خاموش کرده و شکلات تخته ای میریزیم‌مخلوط میکنیم تا یکدست بشه.)

Rate this post