رولت خامه ای با طعم نسکافه اما با یه ایده ی جذاب و جالب! رسپی این رولت خامه ای با طعم نسکافه عالیه و امتحان شده ست و همیشه با خیال راحت می تونید ازش استفاده کنید. بریم برای دستور پخت این رولت لانه زنبوری با طعم نسکافه!

مواد لازم برای تهیه رولت خامه ای با طعم نسکافه

  • 4 عدد تخم مرغ درشت خنک
  • 120 گرم شکر
  • 120 گرم آرد
  • 2 قاشق غذاخوری آب جوش
  • 1 قاشق غذاخوری عسل
  • نوک قاشق چای خوری وانیل
  • نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر

مواد لازم برای وسط رولت

  • 250 گرم خامه قنادی
  • 1 قاشق غذاخوری سرپر نسکافه گلد (1 بسته کافی میکس)
  • 1 قاشق غذاخوری آب جوش

برای طرح لانه زنبوری

  • 130 گرم شکلات سکه ای

دستور پخت طرز تهیه رولت خامه ای با طعم نسکافه مجلسی و شیک

طرز تهیه رولت خامه ای با طعم نسکافه

برای شروع ابتدا زرده و سفیده ها رو از هم جدا می کنیم. سفیده های تخم مرغ رو 2 دقیقه با دورتند همزن میزنیم و در حینی که همزن روشنه، نصف مقدار شکر رو کم کم بهش اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا فرم بگیره و موقع برگردوندن کاسه از ظرف نریزه. سفیده ها رو داخل یخچال میزاریم.

دستور پخت رولت خامه ای با طعم نسکافه مجلسی و شیک

حالا زرده ها رو با مابقی شکر و وانیل خوب هم زده تا حجیم و روشن بشه. حین کار حتما چندبار دورگیری می کنیم. آب جوش و عسل رو هم بهش اضافه کرده و هم می زنیم.

طرز تهیه رولت خامه ای نسکافه ای

سفیده ها رو کم کم به مواد اضافه کرده و آروم و دورانی هم می زنیم. مخلوط آرد و بکینگ پودر رو که 3 بار الک کردیم، طی 2 مرحله به مواد اضافه کرده و مواد رو آروم فولد می کنیم. کف سینی 30×40 رو چرب کرده، کاغذ روغنی پهن کرده و مایه رو داخلش ریخته و سطح رولت رو با پالت صاف می کنیم. سینی چندبار به سطح کار کوبیده و داخل فر یک ربع از قبل گرم شده با درجه حرارت 220 به مدت 8 تا 10 دقیقه میزاریم.

طرز تهیه رولت لانه زنبوری
بعد از پخت سریع روی اونو یه پارچه انداخته و اجاره میدیم تو دمای محیط خنک بشه. پارچه رو برداشته و روی اون پودرقند الک می کنیم و رولت رو روش برمی گردونیم و آروم کاغذ روغنی رو ازش جدا می کنیم. سپس رولت رو با همون پارچه رول کرده و نیم ساعت داخل محیط استراحت میدیم.

طرز تهیه رولت خامه ای با تصویر

پودرنسکافه رو داخل آب جوش حل کرده و کنار میزاریم تا کاملا خنک بشه. خامه قنادی رو 2 دقیقه با دورکند همزن میزنیم تا باز بشه سپس 7 دقیقه با دورتند همزن زده تا فرم بگیره، نسکافه حل شده رو هم بهش اضافه کرده و هم می زنیم تا خامه مون نسکافه ای بشه. رولت رو باز کرده و تمام سطح اونو با یه لایه خامه می پوشونیم و مجدد رول کرده و دورش رو با کاغذ روغنی یا فویل پوشونده و 2 تا 3 ساعت داخل یخچال میزاریم.

طرز تهیه رولت خامه ای با طعم قهوه

تزیین رولت خامه ای با شکلات

برای تهیه رولت خامه ای با روکش شکلات یا برای طرح انداختن روی رولت، شکلات سکه ای رو بن ماری می کنیم. یک تکه نایلون حباب دار به اندازه سایز رولت برش زده و روی یک تکه فویل بزرگتر میزاریم. با برس تمام سطح نایلون رو با یک لایه از شکلات کاور می کنیم (ضخامت نه زیاد باشه و نه کم).

طرز تهیه رولت خامه ای با روکش شکلات

رولت رو از یخچال بیرون آورده و روی نایلون گذاشته و نایلون رو دورش می پیچیم.

مدل تزیین رولت خامه ای با روکش شکلات
فویل رو هم دورش پیچونده و مجدد نیم ساعت داخل یخچال میزاریم و سپس از یخچال بیرون آورده و آروم فویل و نایلون رو ازش جدا می کنیم.

طرز تهیه رولت خامه ای با طعم قهوه
نکات مهم پخت رولت خامه ای با طعم قهوه (نسکافه)

  • تخم مرغ ها حتما باید خنک باشن.
  • شکر بهتره دانه ریز باشه.
  • سفیده ها وخامه رو داخل کاسه استیل فرم بدین، پره و کاسه تمیز تمیز باشه.
  • عسل قابل حذفه اما باعث خوش رنگ تر شدن رولت میشه.
  • رولت اگه زیاد داخل فر بمونه موقع رول کردن خشک میشه پس حتما بعد از 8 دقیقه چک کنید.
  • اگه لبه های رولت بعد از پخت چسبنده بود به کمک چاقوی تیز لبه ها رو اول جدا کنید و بعد با پارچه رول کنید و استراحت اول رو بهش بدین.
  • نسکافه باید حسابی غلیظ باشه تا خامه رو شل نکنه پس حواستون به میزان آب جوش باشه.
  • همچنین می تونید شکلات رو که بن ماری کردین یک قاشق غذاخوری بهش روغن مایع اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و داخل قیف بریزین و نوکش رو ریز سوراخ کنید و روی رولت خطی طرح بندازین، کلا تزئین روی رولت سلیقه ای هستش.