شیرینی رزت نسکافه ای یه شیرینی مدرن و شیک و خوشمزه ست. اگه طعم نسکافه رو دوسا دارید این شیرینی های خوشمزه و زیبا رو از دست ندین، خیلی راحت و سریع و با مواد خیلی کم آماده میشه! بریم برای مواد لازم و دستور پخت شیرینی رزت نسکافه ای.

مواد لازم برای تهیه رزت نسکافه ای

  • 1 عدد تخم مرغ هم دمای محیط
  • 80 گرم پودر قند
  • 170 گرم کره هم دمای محیط
  • 250 گرم آرد
  • نوک قاشق چای خوری وانیل
  • 1 بسته نسکافه فوری + 2 قاشق غذاخوری آب جوش

طرز تهیه شیرینی رزت نسکافه ای

طرز تهیه شیرینی رزت نسکافه ای مجلسی و شیک و مدرن
برای شروع ابتدا نسکافه رو داخل آب جوش حل کرده و کنار میزاریم تا خنک بشه. آرد رو هم 3 بار الک کرده و کنار میزاریم.

کره و پودرقند رو 5 تا 6 دقیقه با دورتند همزن زده تا حسابی پوک بشه و رنگش روشن بشه. تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه کرده و مجدد با دورتند همزن زده تا حسابی مواد مخلوط بشن.

حالا نسکافه خنک شده رو بهش اضافه کرده و هم می زنیم. در آخر آرد رو به مواد اضافه کرده و با دورکند همزن یا با لیسک مواد رو مخلوط می کنیم.

آخرای آرد رو با کنترل بریزین، بسته به نوع آرد ممکنه میزان کمتر یا بیشتری آرد نیاز باشه.خمیرمون باید در حدی باشه که قابل ماسوره زدن باشه (نه خیلی شل و نه خیلی سفت)

مایه رو داخل قیف ماسوره دار ریخته و مواد رو داخل سینی فر که کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز پهن کرده ایم، با فاصله به شکل دلخواه پایپ می کنیم.

سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه میزاریم (بعد از 15 دقیقه چک کنید) همین که زیرشیرینی ها تغییر رنگ بده، کافیه.

وقتی از فر بیرون آوردیم اجازه میدیم خنک بشه و سپس به راحتی از کاغذ جدا می کنیم. نوش جان

به دلخواه می تونید کمی شکلات سکه ای رو بن ماری کنید و گوشه ای از شیرینی های خنک شده رو داخل شکلات بزنید و روی شکلات رو با ترافل های رنگی، پودرپسته و … تزئین کنید.


طرز تهیه شیرینی رزت قهوه

یه شیرینی ترد و لطیف که عطر و طعمش رو نگم براتون فوق العاده است!

مواد لازم
  • کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم
  • پودر قند ۴۰ گرم (حدود ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری)
  • نشاسته ذرت ۳۰ گرم (حدود ۳ قاشق غذاخوری)
  • آرد سفید ۹۰ گرم (حدود دو سوم لیوان)
  • پودر کاکائو ۱۰ گرم (حدود ۱ قاشق غذاخوری)
  • قهوه اسپرسو ۲ قاشق غذاخوری ( می تونید جای اسپرسو از هر نوع قهوه و یا قهوه فوری هم استفاده کنید)
دستور پخت

کره نرم و پودر قند الک شده رو اول با قاشق مخلوط کردم که موقع هم زدن نپاشه و بعد با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم .دور گیری کردم. پودر کاکائو الک شده و نشاسته ذرت رو هم ریختم و ترکیب کردم. قهوه رو هم ریختم، می تونید از هر نوع قهوه و یا حتی پودر قهوه هم استفاده کنید.

آرد سفید الک شده رو کم کم ریختم و با همزن مخلوط کردم. خمیر این شیرینی نه خیلی شل و نه خیلی سفت هستش. باید طوری باشه که بتونید از ماسوره رد کنید. اگر شل بود نشاسته ذرت بریزید، اگر سفت بود قهوه بریزید.

خمیر من عالی بود و نیاز به اضافه کردن چیزی نداشت و داخل قیف ماسوره 1M انداختم و خمیر رو ریختم و در سینی با ماسوره رزت زدم. بهتره از قیف یک بار مصرف استفاده نکنید تا پاره نشه. نحوه شکل دادن دل به خواهی هست و می تونید از هر نوع ماسوره استفاده کنید و حتی می تونید شکوفه بزنید.

در فر از پیش گرم شده قرار دادم. برای فر برقی، المنت پایین روشن، طبقه وسط، دمای ۱۶۰ درجه، ۱۵ الی ۲۰ دقیقه. برای فر گازی، طبقه وسط، دمای ۱۷۰ درجه، ۱۵ الی ۲۰ دقیقه. بدون فر در فر دست ساز هم می تونید بپزید.

نکات مهم
  • برای من ۱۳ عدد شیرینی شد.
  • جای کره یا مارگارین، روغن جامد جایگزین نمیشه کرد.
  • ماندگاری در صورت استفاده از کره حدود ۱۰ روز و در صورت استفاده از مارگارین حدود ۳ هفته، در ظرف درب بسته محیط خنک می باشد.