رولت خرمایی با ارده یه دسر ساده و خوشمزه و بسیار مقوریه که برای بچهها و همچنین افرادی که رژیم افزایش وزن دارند گزینه خیلی مناسبیه. درادامه با طرز تهیه دسر رولت خرما با ارده مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه رولت خرما با ارده
- ارده 2 قاشق سوپخوری
- پودر نارگیل 4 قاشق غذاخوری
- خرما مضافتی یک بسته
- کره 50 گرم
- کنجد 2 قاشق غذاخوری سرپر
- گردو 100 گرم
- پودر دارچین نصف قاشق چایخوری (به دلخواه)
- جوز هندی نوک قاشق چایخوری (به دلخواه)
طرز تهیه دسر رولت خرمایی با ارده
مرحله اول، جدا کردن هسته و پوست خرما
برای شروع ابتدا هسته و پوست خرما ها رو جدا کنید و خرما ها رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه توپک خرمایی با ارده
مرحله دوم، ذوب کردن کره
کره رو داخل یک ظرف کوچک بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بذارید تا به روش بن ماری ذوب بشه.
همچنین بخوانید: طرز تهیه رنگینک توپی با خرمای له شده
مرحله سوم، خرد کردن مغز گردو
مغز گردوها رو روی تخته بریزید و با چاقو خرد کنید. گردو ها رو به اندازهای خرد کنید که زیر دندون احساس بشه.
همچنین بخوانید: طرز تهیه کیک ارده و شیره خرما
مرحله چهارم، مخلوط کردن مواد
دستتون رو کمی چرب کنید و خرما رو کمی ورز بدید. سپس درحالی که خرما رو ورز میدید ارده و کره ذوب شده (و به دلخواه دارچین و جوز هندی) رو به خرما اضافه کنید و مواد رو ورز بدید تا به طور کامل با هم مخلوط بشن.
همچنین بخوانید: طرز تهیه حلوا ارده با شیر خشک و کنجد
مرحله پنجم، پیچیدن رولت خرما
روی سطح کار فویل یا پلاستیک پهن کنید و سطحش رو کمی چرب کنید و روش پودر نارگیل بپاشید. مخلوط خمیری خرما و ارده و کره رو کمی پهن کنید و روی پودر نارگیل بذارید و با وردنه یا با دست صاف کنید و تا نازک بشه و به شکل مستطیل دربیاد. سپس روی خمیر به طور یکنواخت کنجد و مغز گردوی خرد شده بپاشید.
از یک طرف فویل یا پلاستیک رو به آرومی رول کنید و مواد رو کمی فشار بدید. وقتی که مواد رو رول کردید به مدت یک ساعت داخل یخچال بذارید تا خودش رو بگیره. سپس رولت رو از یخچال خارج کنید و به آرومی از فویل خارج کنید و با چاقویی که چرب شده برش بدید و روش رو با کنجد و مغز گردو و پودر نارگیل تزپین و سرو کنید.
برای راحتی بیشتر میتونید رولت رو با فویل برش بدید و بعد از برش دادن فویل رو جدا کنید. به دلخواه میتونید از مغز پسته یا مغز بادام هم استفاده کنید.