چیزکیک رو با طعمهای متفاوتی میشه درست کرد و یکی از این طعمها چیزکیک اناره. چیزکیک انار طعم بسیار خوبی داره و فوقالعاده خوشمزه هست برای شب یلدا گزینه خیلی خوبیه. در ادامه با طرز تهیه چیز کیک انار یخچالی بدون قالب کمربندی با پایه بیسکویت به صورت مرحله به مرحله آشنا میشید.
مواد لازم برای تهیه چیزکیک انار با پایه بیسکویت و پنیرماسکارپونه
- بیسکویت پتی بور 2 بسته
- کره 100 گرم
- انار یک لیوان
- پنیر ماسکارپونه (یا پنیر خامهای) یک بسته 200 گرمی
- خامه یک بسته 200 گرمی
- شکر 3 قاشق غذاخوری
- وانیل نوک قاشق چایخوری (به دلخواه)
- پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
- ژله انار 1 بسته
- دانه انار برای تزئین
طرز تهیه چیزکیک انار بدون فر با پایه بیسکویت پتی بور با رویه ژله
مرحله اول، خرد کردن بیسکویت پتی بور
برای درست کردن چیزکیک انار با پایه بیسکویت، اول بیسکویتها رو داخل کیسه فریزر ریخته و با گوشتکوب بکوبید تا کامل پودر بشه، از غذاساز هم میتونید استفاده کنید.. کره رو روی حرارت غیر مستقیم یا کم آب کنید. سپس بیسکویت پتی بور خرد شده رو با کره آب شده مخلوط کنید.
برای درست کردن چیزکیک انار بدون قالب کمربندی، کف ظرف مورد نظرتون رو یک لایه کیسه فریزر پهن کنید. بیسکویت رو کف قالب پهن کنید و با گوشتکوب یا ته لیوان خوب فشرده کنید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال بذارید تا خودشو بگیره. نکته مهمی که در درست کردن چیزکیک باید رعایت کنید اینه که حتما بیسکویت رو خوب بکوبید تا در زمان سرو چیزکیک وا نره.
همچنین بخوانید: طرز تهیه چیز کیک خرمالو بدون فر یخچالی
مرحله دوم، حل کردن پودر ژلاتین یا ورق ژلاتین
یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید. داخل سک کاسه کمتر از نصف لیوان آب بریزید و مخلوط پودر ژلاتین و شکر رو کم کم داخل آب بریزید و مدام هم بزنید تا حل بشه. سپس کاسه رو روی حرارت غیر مستقیم بذارید تا پودر ژلاتین و شکر کامل در آب حل بشه و مایه به دست اومده شفاف بشه.
در صورتی که از ورق ژلاتین استفاده میکنید، سه ورق ژلاتین رو بشکونید و داخل آب سرد دو دقیقه خیس منید و وقتی که نرم شد، از آب خارج کنید و به مواد اضافه کنید.
مرحله سوم، آماده کردن لایه پنیری
یک لیوان انار رو به همراه دو قاشق غذاخوری شکر داخل ماهیتابه بریزید. کمی حرارت بدید تا شکر حل بشه و انار آب بیندازه، سپس دونههای انار رو جدا کنید تا از آب انار استفاده کنیم.
خامه، پنیر ماسکارپونه و وانیل رو داخل یک کاسه بریزد و با همزن برقی یا دستی خوب هم بزنید. سپس آب انار و ژلاتین حل شده رو اضافه کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید.
قالب رو از یخچال بیرون بیارید و مواد رو به آرومی روی بیسکویت بریزید و سطحش رو کامل صاف کنید. سپس قالب رو دوباره داخل یخچال بذارید و یک ساعت زمان بدید تا لایه پنیری خودشو بگیره.
مرحله چهارم، آماده کردن لایه ژلهای
یک لیوان آب یا آب انار رو روی حرارت بذارید تا کمی گرم بشه. سپس یک بسته پودر ژله با طعم انار رو داخل آب یا آب انار گرم بریزید و کمی هم بزنید تا کامل حل بشه. وقتی که خنک شد، چیزکیک انار رو از یخچال بیرون بیارید و ژله انار رو به آرومی روی لایه پنیری بریزید و چیزکیک انار رو به مدت سه تا چهار ساعت داخل یخچال بذارید تا ژله ببنده.
مرحله پنجم سرو و تزئین
وقتی که ژله روی چیزکیک سفت شد، چیزکیک انار رو با کیسه فریزر از قالب خارج کنید و برش بزنید و داخل ظرف مورد نظرتون سرو کنید و با دونههای انار تزئین کنید. نوش جان.
طرز تهیه چیز کیک انار تک نفره بدون قالب با لیوان
مواد لازم
- کیک (ساده یا شکلاتی یا …)
- پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم (یک بسته)
- خامه قنادی یا صبحانه ۲۵۰ گرم (یک بسته)
- شکر ۳ تا ۵ قاشق غذاخوری
- آب انار نصف لیوان (یا آب سرد یا شیر)
- پودر ژلاتین ۱۵ گرم (یک و نیم قاشق غذاخوری)
- پودر ژله انار یک و نیم بسته
طرز تهیه
لایه اول؛ من کاکائویی درست کردم. برای تهیه لایه اول به تخم مرغ ۳ عدد، شیر ۸۰ گرم (یک سوم لیوان)، روغن مایع ۸۰ گرم (یک سوم لیوان)، شکر ۲۱۰ گرم(یک لیوان)، آرد ۲۲۵ گرم (یک و نیم لیوان)، پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری، وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری، بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ قاشق مرباخوری) نیاز داریم.
تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم و بعد روغن مایع و بعد شیر رو ریختم و کمی با همزن زدم. آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و ۳ بار الک کردم و داخل مواد ریختم و مخلوط کردم.
ظرف من ۲۵ در ۳۵ سانت هستش و داخلش کاغذ روغنی انداختم و مواد رو ریختم و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه حدودا ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دادم.
بعد از پخت کمی از دما افتاد از ظرف خارج کردم و روی توری قرار دادم که خنک بشه. بعد با کاتر گرد یا حتی ته یک لیوان قالب زدم.
دور کیک های قالب زده طلق پیچیدم و محکم کردم و با چسب فیکس کردم. حتما خوب محکم بشه و جای نشتی نداشته باشه تا مواد نشتی پیدا نکنه.
لایه دوم؛ پودر ژلاتین رو با آب انار مخلوط و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه.
خامه قنادی استفاده کردم و کمی فرم دادم و پنیر رو اضافه کردم و کمی زدم، بعد شکر و ژلاتین حل شده خنک رو اضافه کردم و کمی مخلوط کردم و برای راحتی کار داخل قیف یکبار مصرف ریختم و داخل یخچال قرار دادم.
توجه : جای خامه صبحانه از خامه قنادی می تونید استفاده کنید. جای پودر ژلاتین از پودر ژله انار یا آلوورا هم می تونید استفاده کنید. اگر از خامه قنادی یا پودر ژله استفاده کردید در میزان شکر توجه کنید.
لایه سوم؛ یک و نیم بسته ژله انار رو با دو الی دو و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و گذاشتم خنک بشه و روی لایه قبلی ریختم، داخل یخچال گذاشتم و کمی که نیم بند شد دونه انار ریختم و حدودا ۴ ساعتی زمان دادم داخل یخچال بمونه.
چسب رو برش دادم و طلق رو با حوصله ازش خارج کردم. روش رو با ماسوره شکوفه خامه زدم.
طرز تهیه چیز کیک انار با بیسکوییت
مواد لازم برای تهیه مغزی
- آب ۹۰ گرم
- انار ۸۰ گرم
- پودر ژلاتین ۵ گرم
- شکر ۱۵ گرم
مواد لازم برای تهیه چیزکیک
- پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
- انار ۲۰۰ گرم
- خامه صبحانه ۱۲۰ گرم
- پودر ژلاتین ۱۰ گرم
- آب ۵۰ گرم
- شکر ۸۰ گرم
- ماست ۳۵ گرم
- آب لیمو ۵ گرم
- بیسکوئیت پودر شده ۸۰ گرم
- کره ذوب شده ۳۰ گرم
طرز تهیه
برای تهیه مغزی آب و ژلاتین رو مخلوط و سی ثانیه داخل ماکروفر میذاریم یا روی بخار آب جوش بنماری میکنیم.
انار، شکر و ژلاتین بنماری شده رو روی حرارت ملایم مخلوط میکنیم و وقتی تمام ذرات شکر حل شد از روی حرارت برمیداریم. کف یک رینگ قطر ۱۴ سانت رو سلفون میکشیم و موادمونو داخلش میریزیم و ۵ ساعت داخل یخچال میذاریم تا ببنده.
برای تهیه چیزکیک بیسکوئیت پودر شده و کره ذوب شده رو مخلوط میکنیم. کف قالب کمربندی قطر ۲۰ نایلون میندازیم و مواد بیسکوئیتی رو داخلش میریزیم و با پشت قاشق کاملا قاشق میکنیم و تا زمان آماده شدن لایه پنیری داخل فریزر میذاریم.
ژلاتین و آب رو مخلوط و بنماری میکنیم. پنیر ماسکارپونه، خامه صبحانه و ماست رو با همزن میزنیم تا موادمون به خورد هم بره. شکر و آبلیمو رو اضافه و مخلوط میکنیم. ژلاتین بنماری شده رو هم اضافه و مخلوط میکنیم.
در نهایت انار و رنگ ژاله ای قرمزو با همزن در حد مخلوط شدن هم میزنیم. نیمی از موادو داخل قالب میریزیم. سلفون رو از رینگ جدا و دورتادورشو با چاقو آزاد و مغزی رو در میاریم و در مرکز موادمون قرار میدیم.
مابقی مواد رو روی مغزی ریخته و قالبو کمی تکون میدیم تا سطح روی چیزکیک صاف بشه و یه روز داخل یخچال میذاریم تا ببنده. برای درآوردن چیزکیک از قالب ابتدا دورتا دورشو با چاقو آزاد میکنیم بعد خیلی راحت چیزکیک رو از قالب در میاریم و در ظرف سرومون قرار میدیم. نوش جان
طرز تهیه چیز کیک انار با بیسکویت مادر
مواد لازم
- کره ۱۰۰ گرم
- بيسکوئيت مادر ۲۰۰ گرم
- پنیر خامه ای یا ماسکارپونه ۱۰۰ گرم
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری
- آب سرد نصف لیوان
- آب جوش یک لیوان
- ژله انار یک بسته
- پودر قند سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه
پودر ژله و آب جوش رو مخلوط کرده و میذاریم کنار تا ب دمای محیط برسه. بعد قالب رو چرب کرده مواد ژله رو میریزم نقاطی ک طرح دانه انار داره و میزاریم یخچال تا ببنده.
پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط کرده و یکدست که شد و حالت اسفنجی پیدا کرد میذاریم رو بخار آب تا رقيق بشه.
پنیر خامه ای و پودر قند رو ترکیب کرده خامه رو اضافه و یکدست که شد پودر ژلاتین بن ماری شده رو اضافه و بذارین رو بخار آب تا رقیق بشن و بعد به دمای محیط ک رسید میریزیم رو ژله و میزاریم یخچال تا ببنده.
وقتی بست بقیه ژله رو روی مواد پنیری ریخته باز میزاریم یخچال. وقتی بست بقیه مواد پنیری و باز یخچال.
بيسکوئيت مادر رو پودر کرده و کره آب شده رو اضافه و مخلوط کرده و رو سطح قالب ریخته و با گوشتکوب فشرده کرده و دو ساعت یخچال گذاشته بعد با چاقو کناره های قالب رو آزاد کرده دز ظرف سرو برمیگردونیم. نوش جان