یه دسر خییلی دلبر و خوشمزه و مناسب میوه ی فصل تابستون، آلبالو! پیروک آلبالو رو حتما امتحان کنید، امیدوارم شما هم درست کرده و‌ لذت ببرین.


مواد لازم  برای تهیه پیروک آلبالو

  • تخم مرغ ۴ عدد (یک عدد زرده برای رومال)
  • ماست پر چرب ۱ لیوان
  • آرد ۲.۵ لیوان
  • وانیل ۱ قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر ۳/۴ لیوان
  • کره ی به دمای محیط رسیده ۱۰۰ گرم

مواد لازم سس آلبالویی

  • آلبالوی هسته گرفته شده ۲ لیوان
  • شکر نصف لیوان
  • نشاسته ی ذرت ۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت پیروک آلبالو

طرز تهیه پیروک آلبالو خوشمزه و شیک و متفاوت

ابتدا سس آلبالویی رو درست کرده و کنار بزارین، بدین صورت که آلبالوها و شکر رو داخل قابلمه ای مخلوط کرده و بزارین یکی دوساعت بمونه و آب بندازه و شکر حل بشه، سپس نشاسته رو علاوه کرده و مخلوط کنید، قابلمه رو روی شعله متوسط گذاشته ومدام هم بزنین تا آلبالوها کمی پخته و سس غلیظ بشه ، ازروی شعله بردارین و اجازه بدین خنک بشه.

برای تهیه پیروک، کره و شکر و وانیل رو با دور تند همزن حدود ۵ دقیقه بزنین تا پفکی بشه، سپس دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه کرده و هم بزنین.

در ادامه ماست رو علاوه کنین و هم بزنین. در نهایت آرد و بیکینگ پودر الک شده رو طی دو مرحله علاوه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنین.

دو ملاقه ی بزرگ از مایع کیک رو بردارین، بقیه رو داخل قالب چرب و آرد پاشی شده بریزین و داخل فر از قبل گرم شده بمدت ۱۵دقیقه بپزین تا کمی خودش رو بگیره.

در این اثنا به اون دو ملاقه مایع کیک تا جایی آرد علاوه کنین که خمیر نرمی بدست بیاد که برای تزیین رو ی پیروک استفاده میشه، قالب رو از فر در بیارین از سس آماده روش بریزین، خمیر رو با وردنه باز کنین به صورت نواری برش بزنین و روی سس به هر شکلی که دوست دارین قرار بدین و تزیین کنین سپس رومال زرده ی تخم مرغ زده و داخل فر ۱۸۰درجه قرار بدین تا بپزه و روش رنگ بگیره، این پیروک رو بسته به ذائقه خودتون میتونین با بستنی، شربت یا چای میل کنین و همچنین با هر میوه و یا مارمالادی که دوست دارین میتونین درست کنین.

5/5 - (2 امتیاز)