پیراشکی گوشت با خمیر خانگی بدون فر که تو روغن سرخ میشه یکی از خوشمزه ترین غذاها تو دنیاست و در اصل غذای کشور روسیه به حساب می‌آید. مواد میانی غذا کاملاً متنوع و به دلخواه می توانید اضافه یا حذف کنید.

این پیراشکی خوشگل وخوشمزه رو برای میزهای فینگرفود خودتون می‌تونید درست کنید و جلوه خاصی به میزبانی خود بدید.

دستور پخت پیشنهادی: طرز تهیه پیراشکی پاکتی

مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت با خمیر خانگی

مواد لازم برای تهیه خمیر خانگی پیراشی

  • آرد ۲ لیوان (میزان آردکاملا تقریبیه)
  • تخم مرغ یک عدد
  • شیر نصف لیوان
  • شکر یک قاشق مرباخوری
  • پودر خمیر مایع یک قاشق غذاخوری
  • روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱/۴ قاشق چای‌خوری

مواد میانی

  • گوشت چرخ کرده 250 گرم
  • قارچ ۱۰ عدد
  • پیاز یک عدد
  • فلفل دلمه کوچک یک عدد
  • ادویه (زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و قرمز، آویشن، پاپریکا)
  • رب یک قاشق سوپ‌خوری
  • پنیر پیتزا ۵ قاشق غذاخوری

طرز پخت پیراشکی گوشت چرخ کرده با خمیر خانگی بدون فر

طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر خانگی

برای شروع ابتدا شکر رو به شیر ولرم اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

سپس خمیرمایه رو اضافه کنید و کمی هم بزنید. درش رو بگذارید و ۱۰ دقیقه زمان بدید در دمای محیط خمیر مایه عمل بیاید.

در یک کاسه بزرگ تخم مرغ نمک و روغن و کمی هم بزنید تا یکدست بشه خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید.

دستور پخت پیشنهادی: طرز تهیه پیراشکی لقمه ای

آرد الک شده رو کم کم بریزید و مخلوط کنید تا جایی که خمیر کاملا نرم و لطیف داشته باشید.

۱۰ دقیقه خمیر را ورز بدید و صد بار روی صفحه کارتون بکوبید. داخل ظرف تمیز را کمی چرب کنید و خمیر را داخل ظرف گذاشته روش سلفون بکشید و با یک حوله بپوشانید.

یک ساعت در دمای نسبتا گرم قرار دهید تا حجم خمیر قبل دو برابر شود.

دستور پخت پیشنهادی: طرز تهیه پیراشکی شکم پر شکلاتی

برای تهیه مواد میانی، یک عدد پیاز را ریز خردکرده تفت بدیدقارچ ریز شده را اضافه کنید آب قارچ که کشیده شد گوشت رو بریزید و مخلوط کنید.

فلفل دلمه‌ای را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید و در آخر ادویه و رب رو بریزید و مخلوط کنید.

درش رو بگذارید و ۵ دقیقه با حرارت کم بپزید تا مواد گوشتی پخته بشه و بعد بگذارید تا کاملا سرد بشه.

بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرید. نیمی از خمیر رو با وردنه باز کنید، به قطر نیم سانتی‌متر و با قالب گرد قالب بزنید.

کمی پنیر پیتزا روی خمیر بگذارید. از مواد میانی روش قرار دهید طرف دیگه خمیر را روی مواد بگذارید و پیراشکی رو ببندید و لبه پیراشکی رو با چنگال فشار بدیدی و ببندید.

سپس یک نایلون بکشید رو پیراشکی ها تا نیم ساعت بمونه.

دستور پخت پیشنهادی: طرز تهیه پیراشکی قاشقی بدون ماست

بعد پیراشکی ها رو داخل روغن داغ سرخ کنید. وقتی پیراشکی رو داخل روغن می گذارید، با قاشق از روغن داغ روی پیراشکی بریزید تا پیراشکی پف کند.

بعد از اینکه سرخ شد روی دستمال یا داخل صافی بذارید و روغن اضافیش جدا بشه و سپس با هر سسی که دوست دارید سرو و میل کنید. نوش جان.

دستور پخت پیشنهادی: طرز تهیه سمبوسه پیتزایی بدون گوشت

5/5 - (1 امتیاز)