ترشی لوبیا سبز یک ترشی متفاوت و بسیار خوشمزه است که می‌تونید در کنار بسیاری از غذاها میل کنید.

ترشی لوبیا سبز را می‌توانید به صورت پخته یا خام درست کنید. در ادامه با طرز تهیه ترشی لوبیا سبز به صورت مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه ترشی لوبیا سبز خرد شده با رب گوجه فرنگی

  • لوبیا سبز 1 کیلوگرم
  • گوجه فرنگی 1 کیلو گرم
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • سیر 5 حبه
  • هویج 2 عدد
  • فلفل سبز تند 2 عدد
  • سرکه 2 لیوان
  • نمک 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز خرد شده با رب گوجه فرنگی

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با رب گوجه فرنگی مرحله به مرحله

مرحله اول

برای شروع ابتدا گوجه فرنگی ها رو پوست بگیرید و داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و پوره گوجه فرنگی درست کنید. در ادامه پوره گوجه فرنگی رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بذارید تا به جوش بیاد.


مرحله دوم

لوبیا سبز رو شسته و خشک کرده و به قطعاتی به طول 2 سانتی‌متر خرد کنید. سپس هویج رو هم پوست بگیرید و به قطعاتی هم اندازه با لوبیا سبز خرد کنید.


مرحله سوم

وقتی که نصف آب پوره گوجه فرنگی تبخیر شد، نمک و رب گوجه فرنگی رو به پوره اضافه کنید و هم بزنید تا رب در پوره حل بشه.

سپس لوبیا سبز و هویج خرد شده رو به پوره اضافه کنید و تا وقتی که آب گوجه فرنگی به طور کامل کشیده بشه به پختن ادامه بدید.


مرحله چهارم

وقتی که آب مواد کشیده شد، مواد رو از روی حرارت بردارید و رمان بدید تا خنک بشه.


مرحله پنجم

وقتی که مواد خنک شد، سیر رو ریز رنده کنید و فلفل سبز رو ساطوری کنید. سپس سیر، فلفل و سرکه رو به مواد اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا به طور کامل با هم مخلوط بشن.


مرحله ششم

در این مرحله مواد ترشی رو داخل ظرف های خشک و تمیز بریزید و وقتی که ظرف پر شد، روی مواد ترشی سرکه بریزید تا روی مواد رو سرکه بگیره. سپس درب ظرف رو محکم ببندید و به مدت یک تا دو هفته در جای حشک و خنک قرار بدید تا ترشی لوبیا سبز با رب گوجه فرنگی آماده بشه.


فیلم طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با رب گوجه فرنگی

روش دوم:
مواد لازم
  • لوبیا سبز یک کیلو
  • گوجه فرنگی دو کیلو
  • بادمجان سه تا چهار عدد
  • سیر یک بوته
  • فلفل تند ۳ تا ۴ عدد
  • گوجه خشک (اختیاری)
  • سرکه سفید
  • نمک، پودر فلفل، پودر زنجبیل، سیاه دانه، ادویه ترشی
  • نعنا خشک و جعفری خشک از هر کدوم دو قاشق
  • روغن زیتون ۱/۲ لیوان
  • رب گوجه یک قاشق
  • رب انار ۱/۲ لیوان
  • هویج دو تا سه عدد
طرز تهیه

لوبیا ها رو پاک کرد شسته به اندازه دلخواه خورد میکنیم.

گوجه ها رو چند دقیقه داخل ابجوش گذاشته بعد پوست گرفته و میکس میکنیم.

لوبیا ها رو داخل ابجوش ریخته ۱۰ دقیقه بپزه بعد هویج و سیر اضافه بعد ۵ دقیقه ابکش میکنم داخل اب سرد ریخته روش یخ خورد شده میریزم اینطوری به لوبیا ها شک داده میشه رنگ سبزش حفظ میشه.

بادمجان پوست گرفته خورد میکنیم با یک لیوان سرکه و نمک میزاریم لیته بشه.

پوره گوجه رو حرارت میزاریم تا اب گوجه جمع بشه نصف سس را کنار میزاریم. تو نصف دیگه مواد اضافه کرده مخلوط میکنیم.

نصف دیگه پوره گوجه را با نصف لیوان رب انار و کمی نمک و سیر له شده رو حرارت مخلوط کرده و به ترشی اضافه کرده و کامل مخلوط کرده. ترشی ما امادس داخل شیشه ریخته و جای خنک میزاریم بعد یک هفته اماده خوردن هست.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز بدون سبزی
طرز تهیه ترشی پیاز قرمز ریز و درسته (پیاز ترشی قزوین)
طرز تهیه ترشی نازخاتون اصلی محلی مازندران با آبغوره
دستور ترشی انبه سبز با روغن زیتون
طرز تهیه ترشی مشهدی با آب گوجه فرنگی