طرز تهیه ترشی لبو خیلی آسونه اما فوق‌العاده خوشمزه، خوش‌رنگ و خوش طعمه و به مواد اولیه زیادی نیاز نداره. در ادامه با طرز تهیه ترشی لبو پخته به صورت مرحله به مرحله آشنا میشید.


مواد لازم برای تهیه ترشی لبو قرمز

  • لبو 1 کیلوگرم
  • شکر 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 1 قاشق غذاخوری
  • سرکه نیم لیتر

طرز تهیه ترشی لبو قرمز پخته شده مرحله به مرحله

مرحله اول

ابتدا لبوها رو شسته و پوست بگیرید.


مرحله دوم

لبوهای پوست گرفته شده رو به همراه 2 قاشق غذاخوری شکر و آب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت بذارید تا لبوها بپزه و نرم بشه. مقدار آب باید به اندازه‌ای باشه که به اندازه یک بند انگشت آب روی لبوها رو بگیره.

پخت لبوها ممکنه بین 30 تا 45 دقیقه زمان ببره.


مرحله سوم

سپس لبوهای پخته شده رو از آب لبو جدا کنید و وقتی که خنک شد به قطعات 1 تا 2 سانتی‌متری خرد کنید یا برای زیبایی بیشتر قالب بزنید.


مرحله چهارم

وقتی که لبو پخت از روی حرارت بردارید، آب لبوها رو به طور کامل جدا کنید و زمان بدید تا خنک بشه. سپس لبوهای پخته شده رو داخل ظرف‎های شیشه‌ای خشک و تمیز بریزید و مقداری نمک لا به لا به لبوها اضافه کنید. سپس سرکه رو به لبوها اضافه کنید.

مقدار سرکه باید به اندازه‌ای باشه که به طور کامل روی لبوها رو بپوشونه. ترشی لبو پخته شده یک روز بعد آماده مصرفه.


ترشی لبو قرمز رنده شده خام

یک روش دیگه برای درست کردن ترشی لبو اینه که لبوها رو رنده کنید و سپس به صورت خام داخل ظرف بریزید و سرکه رو اضافه کنید. ترشی لبو خام حدود 2 هفته بعد آماده مصرفه.


نکات مهم و فوت و فن های پخت ترشی لبو قرمز

ترشی لبو ماندگاری کمی داره و ممکنه کپک بزنه و زود خراب بشه. به همین دلیل می‌تونید لبو رو در مرحله اول حدود 20 دقیقه بپزید و بعد از خرد کردن یا قالب زدن، لبو رو حدود 15 دقیقه به همراه سرکه بجوشونید تا ماندگاری بیشتری پیدا کنه.

 

همچنین بخوانید:
طرز تهیه ترشی پیاز قرمز ریز و درسته (پیاز ترشی قزوین)
طرز تهیه ترشی نازخاتون اصلی محلی مازندران با آبغوره
دستور ترشی انبه سبز با روغن زیتون
طرز تهیه ترشی مشهدی با آب گوجه فرنگی
طرز تهیه ترشی بیور همدانی (چگونه ترشی بیور درست کنیم؟)

Rate this post