پنینی مرغ و قارچ یه ساندویچ فوق خوشمزه که اصالت ایتالیایی داره! پَنینی ، پانینی و یا پِنینی (Panini)، نوعی ساندویچ گریل شده یا تست شده، که با مواد مختلف گوشت و مرغ و سبزیجات و همچنین با انواع سس مثل سس قارچ، پستو، سس گوجه و … و با انواع نان باگت، همبرگر، تست می تونید درستش کنید.

مواد لازم برای تهیه پنینی مرغ ایتالیایی با قارچ

  • سینه مرغ ۵۰۰ گرم (۲ تکه)
  • پیاز ۱ عدد
  • قارچ ۵ عدد
  • فلفل دلمه ای نصف عدد
  • نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و آویشن به مقدار لازم
  • کره ۱ قاشق غذاحوری
  • آرد سفید ۱ قاشق غذاحوری
  • شیر ۱ لیوان
  • سیر ۱ حبه
  • خامه صبحانه ۲ قاشق غذاحوری
  • پنیر پارمسان ۱ تا ۲ قاشق غذاحوری
  • پنیر پیتزا و یا ورقه ای به میزان لازم
  • نان همبرگر (یا باگت یا تست) ۵ عدد

طرز تهیه پنینی مرغ و قارچ ایتالیایی

طرز تهیه پنینی مرغ ایتالیایی

ابتدا پیاز خرد شده رو با مقداری روغن تفت دادم. گوشت مرغ رو به صورت نواری برش دادم و اضافه کردم و تفت دادم .فلفل دلمه ای نگینی شده رو هم ریختم و تفت دادم. نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و پاپریکا هم اضافه کردم. در تابه رو گذاشتم و اجازه دادم که بپزه. مواد کاملا سلیقه ای و قابل تغییر هست.

برای سس قارچ داخل تابه کمی روغن و کره ریختم و قارچ ورقه ای شده رو اضافه کردم و تفت دادم. سیر رو رنده کردم و داخلش ریختم (می تونید از پودر سیر هم استفاده کنید).

کمی تفت دادم و آرد رو اضافه کردم و کمی تفت دادم و شیر گرم رو کم کم داخلش ریختم و مرتب هم زدم تا به غلظت برسه. نمک و فلفل هم اضافه کردم. پنیر پارمسان هم اضافه کردم که قابل حذف هستش،۲ قاشق غذاخوری خامه هم ریختم، که قابل حذف هست، به غلظت دلخواه رسید از حرارت برداشتم.

می تونید از نون همبرگر، نون باگت یا نون تست استفاده کنید. من از نون همبرگر استفاده کردم. به دو نیم برش دادم، کمی سس گوجه روی نون زدم، مواد مرغی ریختم و روش پنیر پیتزا و روش سس قارچ و روش پنیر ورقه ای و یا پنیر گودا و یا پنیر چدار قرار دادم. کلا از هر نوع پنیر دل خواه می تونید استفاده کنید. سپس رویه نون رو روش قرار دادم.

برای گریل کردن هم می تونید از دستگاه کمک بگیرید، هم در تابه روی حرارت بزارید. من دستگاه رو صفحاتش رو با کمی کره چرب کردم و گریل کردم. اگر در تابه بخواید بزارید تابه رو خیلی کم چرب کنید و در تابه بزارید برای پرس شدن می تونید از یک جسم سنگین مثل در قابلمه یا بشقاب استفاده کنید و روش بزارید زمان بدید وقتی یک طرفش گریل شد جسم سنگین رو بردارید و برگردونید تا طرف دیگه هم گریل بشه. بعد از گریل شدن برای راحت تر خوردن می تونید برش بدید.


طرز تهیه پنینی مرغ بدون ساندویچ ساز

مواد لازم

  • سینه مرغ نصف

  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۱ حبه
  • قارچ ۵-۶ عدد
  • فلفل دلمه نصف
  • سیب زمینی ۱ عدد
  • نان ساندویچی
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • ادویه نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن
  • کره ۱ قاشق مرباخوری (به دلخواه)

طرز تهیه

پیاز رو خرد میکنیم و کمی تفت میدیم و سیر رو بهش اضافه میکنیم، مرغ رو هم اضافه میکنیم و در تابه رو میبندیم و اجازه میدیم کمی بپزه. حالا ادویه‌ها رو اضافه میکنیم و‌ مرغ‌ها که پخت نوبت اضافه کردن قارچ و فلفل دلمه‌ست.

در آخر هم به ق م کره اضافه کنین خوشمزه میشه. (به دلخواه)

مواد که کاملا پخت از حرارت برمیداریم و سیب زمینی ها رو جداگانه با ادویه نمک، فلفل سیاه و کمی آویشن سرخ میکنیم.

نون ساندویچی رو از وسط باز میکنیم و به کف نون کمی سس میزنیم و کمی پنیر پیتزا میریزیم و بعد یک لایه سیب‌زمینی میچینیم. لایه بعدی از مواد گوشتی میذاریم و بعد پنیر پیتزا میریزیم لایه بعدی نون رو میذاریم و میره داخل ساندویچ ساز تا پنیرش آب بشه.

اگه ساندویچ ساز ندارین نون ساندویچی رو داخل تابه گریل بذارین (اگه نداشتین هم میتونین داخل تابه معمولی بذارین) و یک جسم سنگین مثل تخته گوشت یا قابلمه و … روش بذارین تا مواد فشرده بشه و پنیرش آب بشه (این مرحله رو برای هر دو طرف نون انجام بدین)