پاستا با ماهی رو امتحان کردید؟ فکر نمی کنم کسی پیدا بشه که پاستا دوست نداشته باشه منتها معمولا پاستا رو با همون مایه ی گوشتی متداول می پزیم ولی غذای امروزمون یه پاستای متفاوته! پاستا با ماهی. اگه ماهی دوست داشته باشین مسلما این غذا رو هم دوست خواهید داشت.
مواد لازم برای تهیه پاستا با ماهی
- ماکارونی با شکل دلخواه نصف بسته
- فیله ی ماهی بدون استخوان ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- نخودفرنگی ۱ قوطی
- سیر ۲ حبه
- پیازچه ی خرد شده ۴ الی ۵ قاشق سوپ خوری
- شوید خرد شده چند قاشق سوپ خوری
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
دستور تهیه پاستا با ماهی
برای شروع ابتدا ماکارونی را داخل آب جوش کاملا میپزیم (این غذا مرحله ی دم کردن ندارد).
سپس داخل تابه پیاز نگینی خرد شده را با چند قاشق روغن مایع تفت می دهیم تا نرم و طلایی شود. سپس سیر ریز خرد شده و ماهی که تقریبا به ابعاد یک سانتی متر در یک سانتی متر خرد کرده ایم را هم می افزاییم و با حرارت ملایم می گذاریم ماهی خوب بپزد.
پس از پخت ماهی پیازچه را می افزاییم و حرارت را کمی زیاد می کنیم تا ماهی ها خوب سرخ شوند در نهایت نمک فلفل و زردچوبه اضافه می کنیم.
پس از چند دقیقه ماکارونی آبکش شده به همراه نخودفرنگی و شوید را به قابلمه اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط می کنیم و سپس حرارت را خاموش می کنیم.
پاستا را گرم سرو کرده با ریحان بنفش تزئین میکنیم. پاستای خوشمزه ی ما آماده است.
در پخت این غذا دقت کنید پیازچه و شوید را از دستور حذف نکنید چون تاثیر به سزایی در طعم غذا دارد.
راستی اینم بگم من آب باقیمونده از آبکش کردن ماکارونی رو هرگز دور نمی ریزم. یه لگن زیر آبکش می ذارم داخل اون بریزه و بعد از سرد شدن می ذارم یخچال و به آش یا سوپ اضافه می کنم. غذا رو لعاب دار و غلیظ میکنه. نوش جان