دسر اوریو لیوانی یه دسر شیک و خوشمزه و متفاوته که روش تهیه آسونی هم داره.  این دسر با ترکیبات و گاناشی که داره یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین دسرهایی هست که میتونید درست کنید و از طعمش لذت ببرید. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه دسر با بیسکویت اوریو

مواد لازم برای لایه اول

  • بیسکوییت اورئو ( بدون لایه کرمی) ۱۰۰ گرم
  • کره ذوب شده ۲۰ گرم

مواد لازم برای لایه دوم (فیلینگ)

  • خامه صبحونه ۲۰۰ گرم
  • ژلاتین بن ماری شده یک قاشق غذاخوری خوری
  • شکلات سفید ۱۰۰ گرم
  • وانیل به مقدار لازم
  • پنیر ماسکارپونه یا خامه ای ۲۰۰ گرم
  • بیسکوییت اورئو پودر شده ۲ قاشق غذاخوری
  • (لایه کرمی مابین بیسکوییت ها هم اضافه کنید)

مواد لازم برای لایه سوم (گاناش)

  • خامه صبحونه ۲۰۰ گرم
  • شکلات ۱۰۰ گرم

طرز تهیه دسر با بیسکوییت اورئو

طرز تهیه دسر با بیسکویت اوریو
برای شروع ابتدا بیسکوئیت های اورئو رو پودر کنید و کره ذوب شده رو بهش اضافه کنید و داخل ظرف مورد نظر خوب فشرده کنید و به مدت یک ساعت بزارید داخل یخچال.

سپس خامه صبحونه رو روی حرارت بزارید تا ذوب بشه و بعد شکلات ها رو اضافه کنید تند تند هم بزنید تا شکلات درون خامه ذوب بشه.

در ادامه پنیر خامه ای، لایه کرمی ما بین بیسکوییت های اریو، وانیل، بیسکوییت اریو پودر شده و ژلاتین و داخل ظرف بریزید و ترکیب خامه و شکلات و به این مواد اضافه کنید و با همزن بزنید تا همه مواد خوب با هم ترکیب بشن.

این ترکیب و بریزید روی لایه بیسکوییتی و به مدت ۱ ساعت بزارید داخل یخچال.

برای لایه اخر خامه صبحونه رو روی حرارت بزارید تا ذوب بشه و بعد شکلات و بهش اضافه کنید تا شکلات اب بشه،و بعد این ترکیب و بریزید روی لایه قبلی و بزارید ۲/۳ ساعت داخل یخچال بمونه.

این میزان مواد برای ۶ تا دسر خوری متوسط و یک قالب کمربندی ۲۰ الی ۲۵ سانت مناسب است.