مارمالاد پرتقال عظر و طعم فوق‌العاده خوبی داره و همچنین طرز پخت ساده‌ای هم داره. از مارمالاد پرتقال می‌شهبرای روی کیک و شیرینی استفاده کرد. مارمالاد پرتقال در وعده صبحانه هم اشتها برانگیزه. در ادامه با طرز تهیه مارمالاد پرتقال خوشمزه بدون ژلاتین مرحله به مرحله آشنا میشید.


مواد لازم برای تهیه مارمالاد پرتقال بدون ژلاتین یا با ژلاتین

  • پرتقال 7 عدد
  • شکر 2 لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
  • گلاب 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مارمالاد پرتقال بدون ژلاتین یا با ژلاتین

مرحله اول، پوست گرفتن پرتقال

پرتقال‌ها رو شسته و پوست بگیرید. برای درست کردن مارمالاد پرتقال باید پرتقال رو فیله کنید. یعنی فقط گوشت پرتقال رو نیاز داریم. سعی کنید پوست میانی پرتقال رو کامل جدا کنید.


مرحله دوم، خلال کردن پوست پرتقال

پوست یکی از پرتقال‌ها رو خلالی خرد کنید. برای اینکار اول قسمت سفید داخل پوست پرتقال رو کامل جدا کنید و سپس پوست پرتقال رو خلالی خرد کنید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کیک خیس پرتقالی و طرز تهیه شربت پرتقال برای کیک


مرحله سوم، پختن پوست پرتقال

پوست پرتقال خلال شده رو داخل قابلمه بریزید و به همراه دو لیوان آب بذارید تا بجوشه. وقتی که شروع به جوشیدن کرد، چند دقیقه بعد، خلال پرتقال رو از صافی رد کنید و آبکشی کنید.
سپس خلال رو به قابلمه برگردونید و روش آب جوش بریزید و بزارید به جوش بیاد. یک مرتبه دیگه آب خلال رو عوض کنید و سپس خلال رو آبکشی کنید.


مرحله چهارم، پختن مارمالاد

در این مرحله فیله پرتقال و شکر رو داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت بذارید. وقتی که مواد شروع به جوشیدن کرد، کف روی مارمالاد رو حتما جدا کنید. دقت کنید که مواد رو مدام هم بزنید تا ته نگیره.
خلال پرتقال که پخته و تلخیش گرفته شده رو به مخلوط پرتقال و شکر اضافه کنید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه مرغ پرتقالی مجلسی و خوشمزه مرحله به مرحله

سپس با استفاده از گوشت‌کوب برقی یا مخلوط کن، مواد رو کامل له و پوره کنید. بعد از پوره کردن، مواد رو دوباره به مدت 30 دقیقه روی حرارت بذارید تا بپزه و به غلظت و قوام مناسب برسه.
اگه گوشت کوب برقی ندارید و قصد دارید از غذاساز یا مخلوز کن استفاده کنید، می‌تونید شکر و فیله پرتقال رو از شب قبل با هم مخلوط کنید و داخل پخچال بذارید. وقتی که آب انداخت، داخل مخلوط کن یا غذاساز پوره کنید و سپس داخل قابلمه بریزید و بپزید.


مرحله پنجم، اضافه کردن آبلیمو و گلاب

5 دقیقه مونده به پایان پخت مارمالاد پرتقال، آبلیمو و گلاب رو اضافه کنید. وقتی که مارمالاد به حالت ژله‌ای رسید، قابلمه رو از روی حرارت بردارید.

طرز تهیه تهیه مارمالاد پرتقال با ژلاتین پودری یا ژلاتین ورقه ای

برای اینکه مارمالاد غلیظ تری داشته باشید، 5 دقیقه به آخر پخت، می‌تونید دو قاشق چای‌خوری پودر ژلاتین یا دو دو ورق ژلاتین رو به روش بن ماری داخل آب باز کنید و به مارمالاد اضافه کنید.


مرحله ششم، ذخیره سازی و نگهداری

وقتی که مارمالاد به طور کامل خنک شد، حدود 10 ساعت بعد، مارمالاد رو داخل ظرف‌های شیشه‌ای خشک و تمیز بریزید و داخل یخچال یا جای خنک نگهداری کنید.