با بامیه غذاهای متفاوتی میشه درست کرد. یکی از این غذاها خورش بامیه با مرغ و لپه هست. در ادامه با دستور پخت خورشت بامیه با مرغ و لپه به صورت مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه خورشت بامیه با مرغ و لپه برای 4 نفر

  • بامیه 300 گرم
  • سینه مرغ کامل 1 عدد
  • لپه 1 پیمانه
  • پیاز 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری سر پر
  • آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
  • چوب دارچین 2 تکه
  • نمک 1 قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه خورش بامیه با مرغ و لپه مرحله به مرحله

مرحله اول، خرد کردن مرغ

سینه مرغ رو به قطعاتی حدود 3 سانتی‌متری خرد کنید.


مرحله دوم، آماده کردن پیاز داغ

پیازها رو خلالی یا نگینی خرد کنید و وقتی که طلایی شد نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و کنی تفت بدید تا خامی ادویه گرفته بشه.


مرحله سوم، سرخ کردن مرغ

قطعات مرغ رو به پیاز داغ اضافه کنید و وقتی که رنگ مرغ برگشت لپه رو اضافه کنید و کمی بعد رب گوجه فرنگی رو وسط تابه بریزید و کمی تفت بدید تا رنگ رب باز بشه و خامی رب گرفته بشه. سپس مواد رو با هم مخلوط کنید و در ادامه 2 لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید و 2 تکه چوب دارچین رو هم به مواد اضافه کنید.

سپس درب قابلمه رو ببندید و حرارت رو کم کنید و حدود 30 تا 40 دقیقه زمان بدید تا لپه و مرغ بپزه.


مرحله چهارم، اضافه کردن بامیه

بعد از گذشت حدود 40 دقیقه، وقتی که لپه پخت، بامیه ها رو داخل مقداری کره یا روغن کمی تفت بدید و سپس به خورشت اضافه کنید و حدود 20 تا 30 دقیقه زمان بدید تا بامیه ها بپزه و خورشت جا بیفته.

برای سرو خورشت بامیه با مرغ و لپه می‌تونید مقداری سیب‌زمینی سرخ کرده و به صورت دورچین خورشت بامیه استفاده کنید. سیب‌زمینی سرخ کرده در کنار خورشت بامیه ترکیب خیلی خوبیه.

همچنین بخوانید: طرز تهیه خوراک بامیه بدون گوشت و مرغ