نان زعتر بدون ورز یه نون عربی با یه ادویه عربی فوق العاده جذاب که هم تو خونه می تونید درست کنید و  اگه از یه جای خوب بخرید هم مشکلی پیش نمیاد. این ادویه زعتر برای کشور سوریه است، که با ذائقه ما بشدت جوره.

پیشنهاد می کنم به جای خریدن زعتر خودتون تو خونه زعتر درست کنید چون عطر و بوی بهتری از زعتر موجود در بازار داره. نکته مهمی که وجود داره اینه که برای عطر بیشتر، بهتره ادویه های دانه ای رو بو دهید و همان موقع آسیاب کنید.

مواد لازم برای تهیه نان زعتر لبنانی

  • آرد نول ویژه ۳۰۰ گرم
  • آب تقریبا خنک ۲۱۰ تا ۲۲۰ گرم
  • مخمر فوری ۴ گرم
  • نمک ۶ گرم
  • شکر ۵ گرم

مواد لازم برای تهیه زعتر

  • برگ آویشن خشک 1 پیمانه (یا نصف پیمانه آویشن آسیاب شده)
  • سماق 1 قاشق غذاخوری سر پر
  • کنجد بو داده 2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • زیره یک قاشق مرباخوری
  • تخم گشنیز یک قاشق مرباخوری
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • فلفل حلبی یا پولبیبر به دلخواه

آویشن رو آسیاب کنید و سپس با بقیه مواد مخلوط کنید.

دستور پخت نان زعتر عربی

طرز تهیه نان زعتر لبنانی
برای شروع مواد رو با هم ترکیب کنید و بزارید ۱۵ دقیقه بمونه.

بعد خمیر رو از کناره ها بکشید روی هم بیارید و بعد برگردونید تا لایه ها به زیر برن (انگارخمیر رو پشت رو کنید اینطوری)

دوباره ۱۵ دقیقه بعد مجددا اینکار رو کنید (نکته مهم: کیفیت آرد تو این دستور بشدت مهمه) بعد برای بار سوم دیگه ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان بدید تا خمیر دو برابر بشه!

خمیر رو روی سطح آردپاشی شده برگردونید و دو قسمت کنید و چونه کنید بزارید ۲۰ دقیقه بمونه.

بعد زعتر و روغن زیتون بکر رو با هم قاطی تا کنید مثل خمیر بشن. روی خمیرهایی گرد باز کردید پخش کنید. مجددا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بزارید خمیر همون طوری بمونه بعد بپزید.

فر بایدددد داغ ۲۵۰ درجه سانتی گراد باشه تا خمیر سر ۱۰ دقیقه رنگ بگیره و بعد از فر خارج بشه.

میتونید سینی رو طبقه بالاتر نزدیک المنت بالا بزارید و اگر سینی فر هم داغ باشه که چه بهتر.

تا ۱۲ تا ۱۳ دقیقه هم اشکال نداره ولی بیشتر باشه خشک میشه. پس فر حتما باید داغ باشه.