اگه طعم نسکافه رو دوست دارید، این نان نسکافه ای بی نظیر رو حتما امتحان کنید، یه نون خاص و خوشمزه و متفاوته!
مواد لازم برای تهیه نان نسکافه ای
برای تانگ ژونگ
- آب ۲۰۰ میلی لیتر
- آرد نان ۴۰ گرم
- برای تاپینگ
- نسکافه ۶ قاشق غذاخوری + ۴ قاشق غذاخوری آب داغ
- وانیل یک قاشق چایخوری
- تخم مرغ ۲ عدد
- کره ۱۲۰ گرم
- پودر شکر ۱۲۰ گرم
- آرد ۱۴۰ گرم
برای خمیر
- شیر ۴۰۰ میلی لیتر
- تخم مرغ ۲ عدد
- کره ۸۰ گرم
- نمک یک دوم قاشق چایخوری
- شکر ۸۰ گرم
- آرد نان ۷۶۰ گرم
- مایه خمیر فوری ۱/۵ قاشق غذاخوری
برای فیلینگ
- ۲۰ قطعه کره کاملا سرد مکعبی خرد شده ۵ گرمی
دستور پخت نان نسکافه ای مرحله به مرحله
آرد و آب را با هم مخلوط کرده روی حرارت برده و دائم هم بزنید تا کمی غلیظ تر از فرنی شود، روی سطح مواد را سلفون کشیده و ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.
۲. تاپینگ
تخم مرغ را با چنگال هم زده تا از لختگی در بیاید. نسکافه را کم کم اضافه کرده و هم بزنید سپس وانیل را اضافه کنید.
کره و شکر را خوب ویسک کنید تا کاملا روشن و کرم مانند شود سپس ترکیب نسکافه تخممرغی را اضافه کرده و هم بزنید در آخر هم آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یک ترکیب کرم مانند نسبتا غلیظ به دست بیاید، درون یخچال قرار دهید.
۳. خمیر نان: شیر، شکر و مایه خمیر را مخلوط کنید. تخم مرغ را هم بزنید تا از لختگی دربیاید.
وسط آرد را حفره ایجاد کرده و تمام شیر و شکر و … و نیمی از تخم مرغ را اضافه کرده به همراه نمک و مخلوط کنید کم کم مابقی تخم مرغ هم اضافه کنید.
سپس تانگ ژونگ را اضافه کرده و شروع به ورز دادن کنید کره به دمای محیط رسیده را در وسط خمیر قرار داده جمع کنید و مجددا ورز دهید.
در ابتدا به نظر میزند که میزان کره زیاد بوده و از خمیر خارج میشود ولی به ورز دادن ادامه دهید تا زمانی که تمام کره جذب خمیر شده و یک خمیر صاف و یکدست حاصل شود.
خمیر را کاور کشیده و به مدت ۴۰ دقیقه و یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود استراحت دهید.
سپس خمیر را به همان شکل روی میز منتقل کرده کمی با فشار دست سطح آن را صاف کنید و به ۲۰ قطعه تقسیم کنید.
هر قطعه را به شکل چانه درآورده و مجددا چانه ها ۱۰ دقیقه استراحت دهید. هر چانه را کمی باز کرده و یک قطعه کره وسط آن قرار داده و مجددا به شکل چانه خوش فرم در بیاورید.
۱۵ دقیقه دیگر استراحت داده و سپس از تاپینگ آماده شده درون قیف ریخته اید روی نان پایپ کرده و درون فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه و یا تا زمانی که کاملا پخته شود قرار دهید.
نوش جان