اگه طعم نسکافه رو دوست دارید، این نان نسکافه ای بی نظیر رو حتما امتحان کنید، یه نون خاص و خوشمزه و متفاوته!


مواد لازم برای تهیه نان نسکافه ای

برای تانگ ژونگ

  • آب ۲۰۰ میلی لیتر
  • آرد نان ۴۰ گرم
  • برای تاپینگ
  • نسکافه ۶ قاشق غذاخوری + ۴ قاشق غذاخوری آب داغ
  • وانیل یک قاشق چایخوری
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • کره ۱۲۰ گرم
  • پودر شکر ۱۲۰ گرم
  • آرد ۱۴۰ گرم

برای خمیر

  • شیر ۴۰۰ میلی لیتر
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • کره ۸۰ گرم
  • نمک یک دوم قاشق چایخوری
  • شکر ۸۰ گرم
  • آرد نان ۷۶۰ گرم
  • مایه خمیر فوری ۱/۵ قاشق غذاخوری

برای فیلینگ

  • ۲۰ قطعه کره کاملا سرد مکعبی خرد شده ۵ گرمی

دستور پخت نان نسکافه ای مرحله به مرحله

طرز تهیه نان نسکافه ای نرم و پنبه ای و خوشمزه
۱. تانگ ژونگ را آماده کنید

آرد و آب را با هم مخلوط کرده روی حرارت برده و دائم هم بزنید تا کمی غلیظ تر از فرنی شود، روی سطح مواد را سلفون کشیده و ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.

۲. تاپینگ

تخم مرغ را با چنگال هم زده تا از لختگی در بیاید. نسکافه را کم کم اضافه کرده و هم بزنید سپس وانیل را اضافه کنید.

کره و شکر را خوب ویسک کنید تا کاملا روشن و کرم مانند شود سپس ترکیب نسکافه تخم‌مرغی را اضافه کرده و هم بزنید در آخر هم آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یک ترکیب کرم مانند نسبتا غلیظ به دست بیاید، درون یخچال قرار دهید.

۳. خمیر نان: شیر، شکر و مایه خمیر را مخلوط کنید. تخم مرغ را هم بزنید تا از لختگی دربیاید.

وسط آرد را حفره ایجاد کرده و تمام شیر و شکر و … و نیمی از تخم مرغ را اضافه کرده به همراه نمک و مخلوط کنید کم کم مابقی تخم مرغ هم اضافه کنید.

سپس تانگ ژونگ را اضافه کرده و شروع به ورز دادن کنید کره به دمای محیط رسیده را در وسط خمیر قرار داده جمع کنید و مجددا ورز دهید.

در ابتدا به نظر میزند که میزان کره زیاد بوده و از خمیر خارج میشود ولی به ورز دادن ادامه دهید تا زمانی که تمام کره جذب خمیر شده و یک خمیر صاف و یکدست حاصل شود.

خمیر را کاور کشیده و به مدت ۴۰ دقیقه و یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود استراحت دهید.

سپس خمیر را به همان شکل روی میز منتقل کرده کمی با فشار دست سطح آن را صاف کنید و به ۲۰ قطعه تقسیم کنید.

هر قطعه را به شکل چانه درآورده و مجددا چانه ها ۱۰ دقیقه استراحت دهید. هر چانه را کمی باز کرده و یک قطعه کره وسط آن قرار داده و مجددا به شکل چانه خوش فرم در بیاورید.

۱۵ دقیقه دیگر استراحت داده و سپس از تاپینگ آماده شده درون قیف ریخته اید روی نان پایپ کرده و درون فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه و یا تا زمانی که کاملا پخته شود قرار دهید.

نوش جان

5/5 - (1 امتیاز)