نان پاندسال یا نون فیلیپینی، به خاطر داشتن بافتی نرم و لطیف و لایه آرد سوخاری بسیار مشهور هست و از نون هایی که برای صبحانه عالیه مخصوصا با کره و پنیر و البته برای عصرانه هم عالی میشه.


مواد لازم برای تهیه نان پاندسال یا نان فیلیپینی

  • تخم مرغ ۱ عدد کوچک
  • شیر ۱۵۰ گرم (تقریبا دو سوم لیوان)
  • آرد نان فانتزی یا آرد سفید تقریبا ۳۰۰ گرم (تقریبا ۲ لیوان)
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری
  • خمیر مایه ۵ گرم (۱ قاشق مرباخوری)
  • کره ۵۰ گرم
  • نمک نصف قاشق چای‌خوری
  • آرد سوخاری به میزان لازم

دستور پخت نان پاندسال یا نان فیلیپینی با لایه آرد سوخاری

طرز تهیه نان پاندسال یا نان فیلیپینی برای صبحانه با بافتی نرم و لطیف

برای شروع ابتدا داخل شیر ولرم ۱ قاشق مربا خوری شکر ریختم و ترکیب کردم.

سپس پودر خمیر مایه رو ریختم و بعد درش رو گذاشتم ۵ الی ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد.

در ظرف دیگه‌ای تخم مرغ و مابقی شکر رو کمی مخلوط کردم و خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم.

آرد الک شده و نمک رو ترکیب کردم و کم کم داخلش ریختم. میزان آرد تقریبی هست، آرد زیاد نریزید که لطافت نون شما رو می گیره.

کره نرم هم که از قبل محیط بود کم کم به خمیر اضافه کردم و خمیر رو حدودا ۵ دقیقه ورز دادم و بعد داخل ظرفی که کمی چرب شده قرار دادم و روش رو پوشوندم، یک الی یک و نیم ساعت تو محیط نسبتا گرم استراحت داشته باشه کافیه.

بعد از استراحت حجم خمیر بیشتر شده و پفش رو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه خمیر رو ورز دادم.

خمیر رو به ۱۰ قسمت تقسیم کردم و هر چونه رو حدودا ۵۵ گرمی برداشتم و بعد داخل آرد سوخاری غلتوندم و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختم با فاصله از هم چیدم.

روش رو پوشوندم، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشه کافیه. رومال هم نمی خواد.

داخل فر ۱۸۰درجه که از قبل گرم شده به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم. ظرف حاوی آب هم به خاطر ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون ها هم قرار دادم. نوش جان.

Rate this post