موساکا یونانی با گوشت چرخ کرده واقعا خوشمزه ‌ست. یه سفر کوتاه بریم به یونان! موساکا یکی از اون غذا هاست که با ذائقه ما ایرانی ها جوره و کلی طرفدار داره. من این غذا رو برای مهمونیام انتخاب میکنم چون بسیار راحت تهیه میشه و کلی خوشمزه و سبکه. این غذا معمولا با بادمجان تهیه میشه ولی اونایی که بادمجون نمیخورن میتونن با کدو هم درست کنن. حالا با کمی دقت و حوصله و کلی عشق میریم که یه موساکای یونانی با گوشت چرخ شده درست کنیم. موساکا طرز پخت های بسیار متفاوتی داره که از لذیذترین انواع موساکا ورژن یونانیشه!

مواد لازم برای تهیه موساکا یونانی با گوشت چرخ کرده برای 4 تا 5 نفر

  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • پیاز یک عدد
  • رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری
  • ادویه فلفل و زرد چوبه و نمک به مقدار لازم
  • سیب زمینی ۴ عدد بزرگ
  • بادمجان ۲ عدد متوسط
  • کدو ۲عدد متوسط
  • سس سفید کمی
  • پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم

دستور پخت موساکا یونانی با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه موساکا یونانی با گوشت چرخ کرده
برای شروع ابتدا پیاز رو نگینی خرد کرده و بعد از تفت دادن گوشت رو اضافه میکنیم.

کمی تفت میدیم و ادویه و رب رو اضافه کرده و مایه رو کناری میذاریم. سیب زمینی رو گرد برش داده و با کمی روغن سرخ میکنیم و کناری میذاریم.

بادمجان و کدو رو هم سرخ کرده و کنار میذاریم.

سس سفید که شامل دو قاشق آرد و پنجاه گرم کره ست تفت داده و کمی نمک و فلفل زده و بعد یه لیوان شیر رو کم کم اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا سس یک دست و رقیق شه. تمام مواد که آماده شد داخل یه ظرف پیرکس رو چرب کرده و اول سیب زمینی بعد مایه گوشت بعد بادمجان یا کدو بعد دوباره سیب زمینی بعد از اون مایه گوشت روی اون سس سفید و روی سس سفید پنیر پیتزا میریزیم.

فر رو با دمای صد و پنجاه درجه گرم کرده روی ظرف فویل کشیده و به مدت نیم ساعت داخل فر میذاریم‌. بعد فویل رو برداشته و ده دقیقه گریل بالا رو روشن کرده تا روش طلایی شه.

من داخل دو تا پیرکس درست کردم ولی شما میتونید در یک ظرف که نیمی رو بادمجان گذاشته و نیمی رو کدو درست کنین. نوش جونتون

نکات مهم

  • می تونید بادمجان رو سرخ کنید ولی برای کمتر روغن جذب کردن از سفیده تخم مرغ یا ماست استفاده کنید.
  • می تونید برای موساکا سیب زمینی رو سرخ یا آپز کنید.
  • از قارچ و فلفل دلمه ای هم می تونید تو موساکا استفاده کنید ولی به نظر من ساده خیلی خوشمزه تره و مزه سیب زمینی و بادمجان کافیه.
  • حتما حتما پیشنهاد می کنم از ادویه های من استفاده کنید که طعم موساکا رو عالی میکنه.
  • برای سس بشامل به سلیقه خودتون می تونید از دوقاشق خامه هم استفاده کنید.
  • طبق تجربه من پنیر تو سس بشامل برای موساکا طعمش رو عالی میکنه همراه کاری اصلا حذفش نکنید.
  • با همین روش می تونید توی تابه بدون فر این غذای خوشمزه رو درست کنید حدود نیم ساعت با شعله پخش کن توی تابه رژیمی یا تابه معمولی با درب بسته‌‌.می تونید از هر موادی که دوست دارین داخل سس گوشتی استفاده کنید.
  • برای فر دمای ۱۸۰ درجه ۳۰ دقیقه ساعت و چند دقیقه گریل.
  • برای توستر دمای ۱۶۰ درجه ۳۰ دقیقه.

4.7/5 - (10 امتیاز)