موس خرمالو رو امتحان کردید؟ اگه از طعم تکراری ژله خسته شدید، موس خرمالو این دسر جذاب با یه طعم خاص و جدید رو پیشنهاد می کنم.
موس های میوه ای جایگزین خوبی برای ژله هستن تا میزبان میز پذیرایی منزل شما باشن و خیالتون هم از بابت طعم دهنده ها و اسانس ها راحته چون میوه طبیعی پوره میشه و میره داخل کرم میوه ای شما. پس هم سالم بخور هم خوشمزه و خاص. در واقع موس خرمالو یه دسر پاییزی و فوق العاده خوشمزه س که امیدوارم درستش کنید و از طعم بینظیر خرمالو در قالب دسر لذت ببرید. خرمالو خورا حتما امتحانش کنید.

روش اول

طرز تهیه موس خرمالو با بستنی

مواد لازم موس خرمالو

  • بستنی وانیلی ۱ پیمانه
  • شیر ۱ پیمانه
  • شکر ۶۰ گرم
  • خرمالوی پوره شده ۲۰۰ گرم
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپ خوری
  • آب ۱/۳ پیمانه

طرز تهیه

اول از همه پودر ژلاتین رو روی آب سرد بپاشید و به روش بن ماری (داخل ماکروویو یا روی بخار کتری ) ذوب کنید که کاملا شفاف بشه.

شیر رو هم داغ کنید، سپس زرده های تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی خوب بزنید که رنگش روشن بشه و حجم بگیره و بعد شیر داغ رو آروم آروم بهش اضافه کنید و همزمان زرده ها رو بهم بزنید که زرده ها نبنده و در عین حال پخت کنه.

بعد ژلاتین ذوب شده رو بهش اضافه کنید و دوباره با همزن ترکیب کنید. پوره خرمالو و بستنی وانیلی که کمی قبل از فریزر بیرون آوردید و شل شده رو هم اضافه کنید و مواد رو با همزن برقی یکدست کنید. طرز تهیه دسر موس انار با ژله برای شب یلدا

بعد بریزید توی قالب مورد نظرتون و بذارید برای ۵ ساعت یخچال تا کاملا ببنده (اگر قالب فلزی استفاده میکنید میتونید کمی با روغن مایع چربش کنید ولی برای قالبهای سیلیکونی نیازی نیست) و بعد در ظرف مورد نظرتون برش گردونید و با میوه یا خامه یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید و نوش جان!

طرز تهیه موس خرمالو

روش دوم

طرز تهیه موس خرمالو شکلاتی

مواد لازم

  • آب ۱/۲ پیمانه
  • پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپخوری
  • شیر ۱/۵ پیمانه
  • پوره خرمالو ۲۵۰ گرم( تقریبا ۵ تا خرمالو)
  • شکلات سفید ۱۰۰ گرم
  • خامه ۱۰۰ گرم
  • شکر ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری (بسته به شیرینی خرمالو ها)

طرز تهیه

پودر ژلاتین رو روی آب به صورت یکنواخت بریزید و بعد صبر کنید تا حالت اسفنجی بگیره بعد روی بخار کتری یا داخل ماکروویو قرار بدید تا ژلاتین آب بشه، بعد کنار بگذارید تا خنک بشه (اگر داخل ماکروویو گذاشتید حواستون باشه ژلاتین نجوشه)

شیر، خامه، شکر رو روی حرارت بگذارید تا فقط شکر حل بشه اما نجوشه.

از روی حرارت بردارید شکلات رو اضافه و مخلوط کنین تا با حرارت شیر شکلات ها آب بشه (بهتره قبلش شکلاتها خرد بشه تا سریعتر آب بشه) وقتی مواد تقریبا خنک شد، خرمالو و ژلاتین به دمای محیط رسیده رو اضافه و مخلوط کنید، داخل قالب بریزید و به مدت تقریبا ۱۰ ساعت در یخچال قرار بدید تا ببنده.

من خرمالو رو با غذا ساز کاملا پوره کردم که داخل دسر معلوم نباشه. بجای خامه میتونید از کرمفیل شیری آماده که لوازم قنادی ها دارن استفاده کنید که اونجوری هم خیلی خوشمزه میشه (در اون صورت میتونید شکر رو حذف کنین)

این مقدار ژلاتین دستور یه بافت نرمی بهتون میده اما اگر دوست دارید بافتش سفت تر باشه میتونین بجای ۲ قاشق سوپخوری ژلاتین ۳ قاشق سوپخوری استفاده کنید. نوش جان

روش سوم

طرز تهیه موس خرمالو با پودر ژلاتین

برای تهیه موس خرمالو در مرحله ی اول پنج عدد خرمالو رو پوست میگیریم و با همزن خوب میکسش میکنیم و برای اطمینان از صافی هم ردش می کنیم.

سپس یک قاشق غذاخوری لیمو ترش تازه رو به یک چهارم لیوان آب اضافه میکنیم و یک و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین روش میپاشیم و بعد از چند دقیقه داخل مایکروفر میذاریم تا حل شه و میذاریم کنار خنک شه، در ظرفی دو عدد زرده تخم مرغ و با پنج قاشق سوپ خوری شکر خوب میزنیم با همزن،کمی وانیل اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم.

بعد یک لیوان شیر ولرم و سه قاشق غذاخوری آرد اضافه کرده هم میزنیم، مخلوط رو در ظرف نسوزی روی حرارت قرار میدیم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ شه.

از روی حرارت برمیداریم و خرمالو رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.

بعد پودر ژلاتین و اضافه میکنیم و هم میزنیم،حالا یک سوم لیوان خامه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کامل یکنواخت شه.

در اخر یک چهارم لیوان عسل هم اضافه میکنیم و مواد رو خوب هم میزنیم و بعد داخل قالب میریزیم. قالب رو از قبل خیس کنید و داخل فریزر بذارید بعد موس رو توش بریزید چهار ساعت در یخچال تا ببنده.

بعد هم اول با چاقو دورش و جدا کنید و اگر نتونستید برگردونید کمی قالب و داخل آب گرم بذارید، من با چاقو که دورش و جدا کردم راحت برگشت. نوش جان

5/5 - (1 امتیاز)