لذیذترین و خوشمزه ترین مرغ بریونی اونم بدون فر! به شدت خوشمزست و پیشنهاد میکنم یه بار امتحان کنید که واقعا عالی میشه!

مواد لازم برای تهیه مرغ بریان بدون فر در قابلمه

  • مرغ کامل ۱ کیلو تا ۱۲۰۰ گرمی ۱ عدد
  • زعفران به میزان نیاز
  • ادویه ها (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و پودر سیر) به میزان لازم
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز ۲ عدد
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • سیر ۴ حبه
  • جعفری نصف پیمانه
  • کره ۱ عدد ۲۵ گرمی

طرز تهیه مرغ بریان بدون فر در قابلمه

طرز تهیه مرغ بریان بدون فر در قابلمه فوق العاده خوشمزه
برای شروع ابتدا مرغ شسته شده را از شب قبل در آب و نمک قرار دهید تا بوی بدش گرفته بشه.

سپس ابتدا با زعفران حسابی ماساژش بدین و بعد باترکیب ادویه و روغن زیتون حسابی مرغ رو مزه دار کنید و میتوانید به دلخواه کره رو خرد کنید و زیر پوست مرغ قرار بدین.

داخل شکم مرغ را با جعفری و سیر و پیاز و فلفل دلمه ای بپوشونید و با نخ وسوزن یا خلال دندون حسابی شکم و پاهای مرغ رو فیکس کنید.

سپس مرغ را روی پیاز وفلفل دلمه ای خرد شده قرار دهید و اون آب زعفرون اضافی که مرغ داخلش یک ساعت استراحت کرده روی مرغ و پیازها بریزین.

حواستون باشه فر دستساز رو حتما از نیم ساعت قبل گرم کنید. اما اینبار من ته قابلمه سنگ ریختم و رینگ فلزی گذاشتم. در قابلمه هم حتما باید فویل باشه که شبی فر عمل کنه و طلایی بشه هر نیم ساعت درشو بردارین و از آب مرغ روی مرغ بریزین تا حسابی برشته و نرم بشه.

نکات مهم پخت مرغ بریان بدون فر در قابلمه

  • حتما مرغ را از شب قبل داخل آب و نمک در یخچال قرار دهید تا دیگه مرغتون بوی زهم نده.
  • حتما مرغ را وقتی با زعفرون وادویه ها طعم دار کردین مجدد دوساعت اجازه بدین طعم ها به خوردش بره.
  • داخل شکم مرغ میتونید هرچیزی بذارین اما این ترکیباتی که گفتم به شدت طعم مرغ رو عالی میکنه وکوچکترین بوی زهمی نمیده.
  • داخل فر دست ساز به مدت سه ساعت طول میکشه تا حسابی بپزه و روش طلایی بشه.
  • داخل فر منزل باحرارت ۲۲۰ درجه به مدت ۱/۵ تا ۲ ساعت اجازه دهید بپزد. حتما هر نیم ساعت از آب مرغ روی سطح مرغ بریزید.
  • فر دست ساز حتما از نیم ساعت قبل باید گرم بشه.

3/5 - (2 امتیاز)