لذیذترین و خوشمزه ترین مرغ بریونی اونم بدون فر! به شدت خوشمزست و پیشنهاد میکنم یه بار امتحان کنید که واقعا عالی میشه!
مواد لازم برای تهیه مرغ بریان بدون فر در قابلمه
- مرغ کامل ۱ کیلو تا ۱۲۰۰ گرمی ۱ عدد
- زعفران به میزان نیاز
- ادویه ها (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و پودر سیر) به میزان لازم
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز ۲ عدد
- فلفل دلمه ای ۱ عدد
- سیر ۴ حبه
- جعفری نصف پیمانه
- کره ۱ عدد ۲۵ گرمی
طرز تهیه مرغ بریان بدون فر در قابلمه
برای شروع ابتدا مرغ شسته شده را از شب قبل در آب و نمک قرار دهید تا بوی بدش گرفته بشه.
سپس ابتدا با زعفران حسابی ماساژش بدین و بعد باترکیب ادویه و روغن زیتون حسابی مرغ رو مزه دار کنید و میتوانید به دلخواه کره رو خرد کنید و زیر پوست مرغ قرار بدین.
داخل شکم مرغ را با جعفری و سیر و پیاز و فلفل دلمه ای بپوشونید و با نخ وسوزن یا خلال دندون حسابی شکم و پاهای مرغ رو فیکس کنید.
سپس مرغ را روی پیاز وفلفل دلمه ای خرد شده قرار دهید و اون آب زعفرون اضافی که مرغ داخلش یک ساعت استراحت کرده روی مرغ و پیازها بریزین.
حواستون باشه فر دستساز رو حتما از نیم ساعت قبل گرم کنید. اما اینبار من ته قابلمه سنگ ریختم و رینگ فلزی گذاشتم. در قابلمه هم حتما باید فویل باشه که شبی فر عمل کنه و طلایی بشه هر نیم ساعت درشو بردارین و از آب مرغ روی مرغ بریزین تا حسابی برشته و نرم بشه.
نکات مهم پخت مرغ بریان بدون فر در قابلمه
- حتما مرغ را از شب قبل داخل آب و نمک در یخچال قرار دهید تا دیگه مرغتون بوی زهم نده.
- حتما مرغ را وقتی با زعفرون وادویه ها طعم دار کردین مجدد دوساعت اجازه بدین طعم ها به خوردش بره.
- داخل شکم مرغ میتونید هرچیزی بذارین اما این ترکیباتی که گفتم به شدت طعم مرغ رو عالی میکنه وکوچکترین بوی زهمی نمیده.
- داخل فر دست ساز به مدت سه ساعت طول میکشه تا حسابی بپزه و روش طلایی بشه.
- داخل فر منزل باحرارت ۲۲۰ درجه به مدت ۱/۵ تا ۲ ساعت اجازه دهید بپزد. حتما هر نیم ساعت از آب مرغ روی سطح مرغ بریزید.
- فر دست ساز حتما از نیم ساعت قبل باید گرم بشه.