موجور یک غذای ساده و خوشمزه ترکیه ایه و با ترکیب تخم مرغ و سبزیجات تهیه میشه و خیلی شبیه به کوکو هست. موجور رو هم می‌تونید به عنوان یه غذای سبک یا پیش غذا در نطر بگیرید و اغلب با ماست (ماست و سیر) سرو میشه.


مواد لازم برای تهیه موجور سبزیجات پنیری ترکیه ای

  • 1 عدد فلفل قرمز کاپیا (فلفل ترکیه ای)
  • 2 تا 3 عدد تره فرنگی
  • نصف بسته اسفناج (حدود 20 ساقه)
  • 1 عدد هویج
  • 1 عدد سیب زمینی
  • 3 عدد تخم مرغ
  • نصف استکان روغن مایع (یک چهارم لیوان)
  • 1 استکان آرد (نصف لیوان)
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز پرک شده
  • نصف پاکت بکینگ پودر (1 و نیم قاشق چای خوری)

برای روی موجور

  • پنیر پیتزا رنده شده

دستور پخت موجور سبزیجات پنیری ترکیه ای

طرز تهیه موجور سبزیجات ترکیه ای بدون گوشت و مرغ و خوشمزه
برای شروع ابتدا فلفل قرمز را ریز خرد کنید و داخل ظرفی بریزید. تره فرنگی و اسفناج پاک شده را ریز خرد کنید و به فلفل اضافه کنید.

هویج و سیب زمینی را رنده کنید و آب هر دو را با دست فشار داده بگیرید و به بقیه مواد اضافه کنید.

سپس تخم مرغ، روغن مایع، آرد، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز پرک شده و بکینگ پودر را داخل ظرف دیگری هم بزنید.

در ادامه سبزیجات را خوب هم بزنید و سپس مواد تخم مرغی را روی سبزیجات بریزید و هم بزنید.

کف ظرف پیرکس کاغذ روغنی بذارید و مواد موجور را داخل ظرف بریزید و با لیسک روی موجور را صاف کنید. (چون احتمال چسبیدن مواد به کاغذ هست میتوانید داخل قالب نچسب بدون کاغذ روغنی بریزید.)

در فر 180 درجه سانتی‌گراد که از قبل گرم شده حدود 30 تا 35 دقیقه بپزید. (زمان پخت بستگی به حرارت فر شما دارد.)

بعد از این زمان موجور را از فر بیرون آورید و پنیر پیتزای رنده شده را روی موجور بریزید و مجدد داخل فر بذارید. وقتی روی موجور سرخ شد برای سرو آماده است. نوش جان

Rate this post