باور کنید دستور پخت این شیرینی موکا شکلاتی خوشمزه رو کمتر جایی میتونید رایگان پیدا کنید. امیدوارم که تو خونه این شیرینی موکا رو درست کنید و خوشتون بیاد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی موکا شکلاتی
مواد لازم خمیر موکا
- کره نرم شده ۹۰ گرم
- شکر ۶۰ گرم
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- نسکافه یک قاشق مرباخوری
- آب جوش 1 قاشق غذا خوری
- آرد سفید ۲۰۰ گرم
مواد لازم رویه
- سفیده تخم مرغ ۲ عدد
- شکر ۱۶۰ گرم
- پودر نارگیل ۱۲۰
برای تزیئن
- شکلات شیری ۱۰۰ گرم
- روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
- خلال بادام بو داده شده ۴۰ گرم (قابل حذف)
- بريلو قرمز به مقدار لازم برای تزیین
دستور پخت شیرینی موکا شکلاتی نارگیلی
برای تهیه خمیر موکا ابتدا نسکافه را با آبجوش مخلوط کنید و کنار بگذارید.
کره نرم را به همراه شکر با همزن برقی حدود یک دقیقه بزنید تا مواد سبک و روشن شود. سپس زرده های تخم مرغ را به همراه مواد نسکافه ای خنک شده اضافه و با همزن در حد مخلوط شدن بزنید.
آرد الک شده را کم کم اضافه کنید تا خمیر بدست آید که به دست تمیز نچسبد. سپس خمیر را بین دو نایلون به ضخامت ۳ الی ۴ میل باز کنید و با کاتر گرد قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید.
برای تهیه مواد رویه، سفیده تخم مرغ را با همزن برقی کمی بزنید تا فرم بگیرید.
سپس شکر را کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سفیده تخم مرغ کاملا فرم بگیرید. سفید رنگ و خامه ای شود.
سپس نارگیل چرب را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید و در قیف ریخته و به صورت دوناتی از مواد روی خمیر موکا پایپ کنید.
شیرینی ها را در فر۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزید. بعد از پخت شکلات را بن ماری کنید و روغن مایع را به شکلات اضافه کنید.
سپس نیمی از رويه نارگیلی درون شکلات فرو کنید و بعد از بسته شدن شکلات حفره بین شیرینی را با مارمالاد یا بریلو پر کنید.