مینی پیتزا میتونید برای جشن تولد بچهها یا مهمونیها و دروهمیهای دوستانه آماده کنید و به دلخواه خودتون از موادی که دوست دارید از جمله گوشت چرخ کرده، مرغ یا سوسیس و کالباس استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه مینی پیتزا با خمیر پیتزا خانگی
برای خمیر پیتزا
- 1 لیوان شیر ولرم
- 1 استکان آب ولرم (نصف لیوان)
- نصف استکان روغنمایع (یک چهارم لیوان)
- 1 پاکت خمیرمایه خشک فوری (10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
- 1 قاشقغذاخوری شکر
- 1 قاشقمرباخوری نمک
- 1 عدد سفیده تخممرغ برای خمیر(زرده برای کنارههای خمیر)
- حدود 4 و نیم لیوان آرد
برای روی آن:
- سوجوک (از فرآورده های گوشتی، میتوانید سوسیس یا کالباس استفاده کنید)
- گوجهفرنگی
- فلفل قرمز، زرد، سبز
- پنیر سفید (هر نوع پنیر صبحانه میشه )، پنیر پیتزا
مواد داخل پیتزا اختیاری است
برای کنارههای آن:
- 1 عدد زرده تخممرغ
- 1 قاشقمرباخوری شیر
- زرده تخممرغ و شیر را با هم مخلوط کنید.
اندازه لیوان : 250 میلی (لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی)
اندازه استکان : 125 میلی (معادل نصف لیوان فرانسوی)
دستور پخت مینی پیتزا با خمیر پیتزا خانگی ساده و خوشمزه
برای خمیر، شیر، آب، روغنمایع، شکر، نمک، سفیده تخممرغ و خمیرمایه را داخل ظرفی ریخته هم بزنید.
خمیر مایه خشک فوری نیاز به عمل آوردن ندارد و میتوانید مستقیم به مواد اضافه کنید اما اگر خمیر مایه خشک معمولی دارید ابتدا خمیر مایه و 1 قاشق شکر را داخل آب ولرم (ولرم نزدیک به گرم) بریزید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس همراه بقیه مواد داخل ظرف بریزید و هم بزنید.
آرد را کم کم اضافه کرده ورز بدید و خمیر نرمی که به دست نمی چسبد آماده کنید. (مقدار آرد میتواند کم یا زیاد شود حتما آرد را کم کم و تا جائیکه خمیر نرمی شود و به دست نچسبد اضافه کنید.)
روی خمیر را بپوشانید و 35 تا 40 دقیقه استراحت بدید.
در مدت استراحت خمیر، مواد لازم برای روی پیتزا را خرد کنید، سوجوک، پنیر سفید، گوجهفرنگی و فلفل ها را خرد کنید.
از خمیر استراحت کرده چانه هایی که از گردو کمی بزرگتر است جدا کرده داخل سینی که کف آن کاغذروغنی انداخته اید با فاصله بچینید.
10 دقیقه به این شکل نگه دارید سپس با کف یک لیوان وسط چانهها را فشار بدید. (اگر خمیر به لیوان چسبید کف لیوان را کمی چرب کنید.) با چنگال وسط خمیرها را سوراخ کنید.
ابتدا مقدار کمی پنیر پیتزا بذارید و روی آن گوجهفرنگی، فلفل، سوجوک، پنیر سفید بذارید.
10 دقیقه هم به این شکل استراحت دهید به کنارههای پیتزا مخلوط زرده تخممرغ و شیر بمالید. داخل فر 190 درجه از قبل گرم شده تا وقتی سرخ شوند بپزید.
حدود 20 تا 25 دقیقه، به حرارت فر شما بستگی دارد. نوش جان