ملاقات با خانواده همسر می تونه استرس زا باشه، به خصوص اگه دیدار اول باشه. بهتره حداقل سه ماه از شروع رابطه تون گذشته باشه که بخواین پارتنرتون رو به خانواده تون معرفی کنین، حداقل سه ماه چون برای این کار اول باید احساس کنین همه چی سر جاشه و رابطه تون پتانسیل لازم برای ادامه رو داره.
با این اوصاف برای ملاقات با خانواده همسر چند تا پیشنهاد مهم در ادامه اومده که اگه دوست داشتید می تونید اونا رو مطالعه کنید.
6 نکته مهم برای نحوه ارتباط با خانواده همسر در اولین ملاقات
اولین نکته ملاقات با خانواده همسر، لطفا دست خالی نرین!
قانون اول اینه که دفعه اولی که جایی میرین هرگز و هرگز دست خالی نرین، به خصوص وقتی برای بار اول به دیدن خانواده پارتنرتون میرین. برادر گلم، خواهر خوبم سر کیسه رو یکم شل کن، به خدا که راه دوری نمیره. نه تنها نشونه احترامه، بلکه باعث میشه بفهمن قدردان دعوتشونم هستین.
تازگی ها مد شده ملت هر جا میرن یه شیشه مشروب می گیرن دستشون میرن، لطفا واسه اولین ملاقات با خانواده پارتنرتون مشروب نبرین. از کجا می دونین ازش استقبال می کنن؟! باور کنید یه دسته گل غیررسمی شیک و پیک کنارشم یه بسته شکلات خیلی هم عالیه.
نکته دوم برای اولین برخورد با خانواده همسر، لطفا لباس مناسب بپوشین
قبل از رفتن حتما از پارتنرتون بپرسین که چه لباسی مناسبه. تریپ من بلدم برندارید، هرچی باشه اون خانواده اش رو بهتر از شما میشناسه و دقیقا می دونه تو چنین شرایطی خانواده ش انتظار دیدن چه لباسی رو دارن. برداشت اولیه رو اصلا شوخی نگیرین، چون به سختی میشه تغییرش داد.
نکته سوم، پدر و مادر همسرتون رو با نام مناسب صدا بزنین
بهتره در ابتدا کاملا رسمی برخورد کنید و قبل از اسم شون یه خانم یا آقا بذارین. راستی، همین اول کار هم مادر و پدر طرف رو مامان بابا صدا نکنین. نه تنها اثر مثبت ندارد، بلکه بر عکس عمل میکنه. با این کار فقط این حس رو منتقل می کنین که آدم شیرین عسلی بیش نیستین.
هم اونا و هم شما می دونین که هیچوقت نه اونا مثل پدر و مادر شما میشن و نه شما مثل بچه اونا، پس الکی از همون اولش بیخودکی جو ندید. مگه الکی آدم به هر کی از راه رسید میگه مامان بابا؟! حالا بعد از مدتها اونم تاره اگه اونا خودشون با این لفظ حال می کردن اشکالی نداره ولی تو اولین دیدار اصلا این کار رو نکنید.
نکته چهارم، لطفا به هیچ عنوان بحث نکنین
ممکنه دلتون بخواد درباره سیاست، مذهب و موضوعات بحث برانگیز صحبت کنین. اما پیشنهاد می کنم امتحانش نکنین چون نتیجه خوبی نداره. به جاش می تونین درباره خودتون و اینکه اهل کجا هستین، علایق، سرگرمی ها و ورزش مورد علاقه تون چیه صحبت کنین.
می تونین نظر اونا رو هم درباره همین موضوعات بپرسین، ولی بحث راه نندازید.
نکته پنجم، لودگی نکنید!
بعضی ها فکر می کنن هر چی بیشتر شوخی کنن و چرت و پرت بگن باحال تر و کول تر به نظر می رسن. ولی حدس بزن چی؟ هیچ کس از آدمی که خیلی حرف می زنه و دوست داره دلقک جمع باشه خوشش نمیاد.
این جور آدما فقط خودشون با خودشون حال می کنن و راستش رو بخواین درباره اینکه چطوری به این نتیجه رسیدن خیلی با حال هستن، من هم مثل شما نظری ندارم. احساستون رو نسبت به پارتنرتون نشون بدین، اما همدیگه رو لمس نکنین.
خانواده ها دوست دارن مطمئن باشن فرزندشون قراره با کسی باشه که خیلی دوستش داره. بنابراین خیلی خوبه که احساس شما نسبت به بچه شون رو ببینن، اما برای نشون دادن این محبت لازم نیست حتما دستش رو بگیرین، بغلش کنین یا حتی بعضا دیده شده طرف رو بوسیده.
نسبت به فرهنگ خانوادگی به هیچ وجه بی تفاوت نباشین. چیزی که تو خانواده شما پذیرفتنی هست، لزوما تو خانواده پارتنرتون هم پذیرفته شده نیست. پس بهتره ریسک نکنین. به جاش می تونین بهش لبخند بزنین یا با علاقه به صحبت هاش گوش بدین.
نکته ششم، کمک کنید لطفا!
مثل مهمون رفتار نکنین، از اول تا آخر سر جا تون لم ندين و اجازه ندين همه کارها رو اونا بكنن. می تونین برای چیدن میز شام یا آوردن چای پیشنهاد کمک بدین.