مسقطی انار با نشاسته گندم یه نشاسته خاص و متفاوت و خوش طعم و خوش رنگه که برای شب یلدا یکه اتنخاب عالیه. امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید.


مواد لازم برای تهیه مسقطی انار با نشاسته گل

  • آب دمای محیط 1/3 پیمانه
  • نشاسته گل (نشاسته تکه تکه ای گندم) 1/3 پیمانه (میتونید از 1/4 پیمانه پودر نشاسته گندم استفاده کنید)
  • آب انار طبیعی 1 پیمانه (از آب انار کارخونه ای استفاده نکنید خوشرنگ و خوش طعم نمیشه)
  • شکر 1/3 پیمانه
  • گلاب 1 تا 2 قاشق غذاخوری
  • کره 30 گرم

طرز تهیه مسقطی انار با نشاسته گندم برای شب یلدا

طرز تهیه مسقطی انار با نشاسته گل برای شب یلدا

برای شروع ابتدا آب سرد رو داخل یک کاسه بریزید و نشاسته گندم رو به آب اضافه کنید و هم بزنید و سپس بذارید کنار تا نشاسته در آب حل بشه.

آب انار طبیعی و شکر رو در یک قابلمه بریزید و شکر رو بهش اضافه کنید. اگه آب انار ترش بود، می‌تونید مقدار شکر رو افزایش بدید.

سپس نشاسته رو هم بزنید و از صافی رئ کنید و به آب انار اضافه کنید.

قابلمه رور روی حرارت ملایم بذارید و مدام هم بزنید و خامی نشاسته گرفته بشه و پخته بشه.

وقتی که مواد غلیظ شد، گلاب رو هم اضافه کنید و مواد رو م بزنید.

وقتی که مسقطی انار به غلظت مناسب رسید به طوری که رد قاشق روی مواد بمونه، کره رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب بشه و جذب مواد بشه.

به هم زدن مواد روی حرارت ملایم ادامه بدید تا مسقطی غلیظ بشه به طوری که به صورت تکه تکه از قاشق بریزه.

با این مقدار مواد اولیه حدود 45 دقیقه تا یک ساعت طول میکشه تا مسقطی آماده بشه.

می‌تونید مسقطی رو داخل قیف بریزید و بعد داخل قالب مورد نظرتون بریزید و سطح مواد رو با یک قاشق چرب صاف کنید و حدود 3 تا 4 ساعت داخل یخچال بذارید تا آماده بشه.

نکات مهم و فوت و فن های تهیه مسقطی انار با نشاسته گندم

  • در مسقطی به هیچ عنوان نمیشه از نشاسته ذرت استفاده کرد.
  • اگر آب انار ترش بود مقدار بیشتری شکر بنا به ذائقه خودتون اضافه کنید.
  • حتما مسقطی باید با حرارت ملایم پخته و مدام همزده بشه تا شفاف بشه و نشاسته پخته و بوی خامیش کاملا برطرف بشه.
  • برای این مقدار مواد حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت زمان لازم هست.
  • مسقطی وقتی آماده ست کا کف قابلمه جمع بشه و به صورت تکه تکه از قاشق بریزه و به روغن بیفته و موقع همزدن صدای جیز جیز روغن رو بشنوید و اگه مسقطی رو زوتر بردارید آب میندازه.
  • میتونید مسقطی رو یکجا در ظرف پیرکس بریزید و ظرف هم نیازی به چرب شدن نداره و بعد از خنک شدن راحت.میتونید برش بزنید و سرو کنید.
  • من از قالب سیلیکونی استفاده کردم. قالب نیازی به چرب شدن نداره.
  • قالب رو در یخچال بذارید تا مسقطی کاملا خنک بشه بعد به راحتی از قالب دربیارید.
  • میتونید در انتهای پخت معز پسته خرد شده به مسقطی اصافه و هم بزنید و بلافاصله از روی حرارت بردارید.
  • اگه آب انار خوشرنگ نبود کمی رنگ ژله ای قرمز به مسقطی اضافه کنید.
  • با این مقدار مواد حدود 37 عدد مینی مسقطی قالبی خواهید داشت.
  • این مسقطی به شدت خوش طعم و جذااابه حتما امتحانش کنید.
  • مسقطی حتما باید روی حرارت ملایم پخته بشه و مدام هم زده بشه تا شفاف بشه و نشاسته پخته و بوی خامیش کاملا برطرف بشه.
  • مسقطی وقتی آماده هست که کف قابلمه جمع بشه و به صورت تکه تکه از قاشق بریزه و به روغن بیفته و موقع هم زدن صدای جیز جیز روغن رو بشنوید و اگه مسقطی رو زودتر بردارید آب میندازه.
  • زمان تقریبی آماده شدن مسقطی برای این میزان مواد ۴۵ دقیقه هست.
  • میتونید مسقطی رو یکجا در ظرف پیکرس بریزید و ظرف نیاز به چرب شدن نداره و بعد خنک شدن راحت میتونید برش بزنید و سرو کنید.
  • من از قالب سیلیکونی استفاده کردم و قالب نیاز به چرب شدن نداره.
  • قالب رو داخل یخچال بگذارید تا مسقطی کاملا خنک شه و بعد راحت از قالب جدا کنید.
  • میتونید در انتهای پخت مغز پسته خرد شده به مسقطی اضافه و هم بزنید و بلافاصله از روی حرارت بردارید.