پودینگ مالوا یک کیک خیس آفریقایی برای روزهای سرد که خیلی خیلی خوشمزه هست.


مواد لازم برای تهیه پودینگ مالوا

برای کیک:

  • ۱۱۳ گرم کره نرم
  • ۱/۳ پیمانه شکر قهوه ای تیره
  • ۲ تخم مرغ
  • ۳ قاشق غذاخوری مارمالاد زردآلو
  • ۱ قاشق چایخوری سرکه سفید
  • ۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل
  • ۲ پیمانه آرد
  • ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
  • یک و یک چهارم پیمانه شیر

برای سس:

  • ۱ پیمانه شکر قهوه ای تیره
  • ۳ قاشق غذاخوری مارمالاد زردآلو
  • نیم پیمانه آب
  • ۲ پیمانه شیر تبخیر شده
  • ۵۰ گرم کره
  • وانیل یا پودر هل یا دارچین و زنجبیل (اختیاری)

برای کاسترد:

  • ۱ پیمانه شیر
  • چند قاشق غذاخوری شکر
  • ۱ زرده تخم مرغ
  • وانیل
  • ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

روش تهیه دسر آفریقایی پودینگ مالوا

طرز تهیه پودینگ مالوا آفریقایی بسیار خوشمزه و متفاوت

برای شروع ابتدا مواد کیک رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنین و داخل قالبی که چرب کردین، بریزین و در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه حدود ۳۵ دقیقه بپزید. بعد بذارین کنار تا سرد شه.

برای سس، همه موادو مخلوط کنین و روی حرارت متوسط بگذارید و هم بزنین تا بجوشه و از روی حرارت بردارید و داغی اولش که رفت، در دو مرحله روی کیک سرد شده(همدمای اتاق)، بریزین.

برای کاسترد، همه موادو روی حرارت مدام هم بزنین تا غلیظ شه و بعد ازینکه کمی سرد شد، روی کیک بریزین.

این دسر سریع سرو میشه و نیازی نیس بذارین یخچال.

شير معمولي رو خیلی راحت میشه تبديل به شير تبخير شده کرد. فقط كافيه تا 60 درصدش رو تبخير كنيم.

فرايند تولید شیر تبخیر شده تو كارخونه متفاوته امل زماني كه برای برای یک دستور تهیه به شير تبخير شده نیاز دارید ميتونيد به این روش شير تبخیر شده رو آماده كنيد.

يک ليوان شير معمولي رو داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و با حرارت ملايم زمان بدید تا تبخير بشه.

دقت كنيد که شير نبايد قل بزنه. اينطوری دیگه شیر ته نمی‌گیره و هر از گاهي هم بزنيد تا سر شير ايجاد نشه.

اگر بار اولتونه يا آدم صبور و با دقتی نيستيد يا خيلي وسواسي هستيد، راه مناسب‌ترش اينه كه قابلمه حاوي شير رو روی یک قابلمه حاوي آب جوش قرار بديد و شير تبخير شده رو با حرارت غير مستقيم آماده كنيد.

به اين ترتيب ته ديگ و سر شير نخواهيد داشت يا ميزانش خيلي كم میشه.

اگه از اول ارتفاع شیر تو قابلمه رو علامت زده باشید، ميدونيد كه كي 60 درصدش تبخير شده.

زيرش رو خاموش ميكنيم و شير رو از صافي رد ميكنيم تا سرشيرش گرفته بشه. سر شيرش رو هم ميتونيد استفاده کنید.

در كل شير تبخير شده چه مدل صنعتيش چه مدل خانگيش به تنهايي چيز خوشمزه اي نيست. اين شير به دليل حرارتي كه ميبينه مقداری كاراملايز شده و قدری رنگش از شير معمولي تيره تره.

شير تبخير شده رو ميشه در هنگام نوشيدن قهوه سرو كرد يا به جاي خامه ازش استفاده كرد يا انواع دسرها و شيرني ها رو تهيه كرد. نكته اش به اينه كه نسبت به شير معمولي غليظتره. و دقيقا همين غلظتشه كه ما بهش نياز داريم.

توصيه ميكنم تازه تهيه كرده و سريع مصرف كنيد هر چند كه ماندگاريش از شير معمولي بيشتر خواهد بود ولي من توصيه نميكنم بذاريد بمونه. پس همه چيز رو تازه تهيه و مصرف كنيد.

دوستان من مقادیر بیکینگ پودر و جوش شیرین رو تغییر ندادم چون ترسیدم کیک خمیری شه کم کنم.

سرکه و جوش شیرین رو سعی کنین حذف نکنین چون با هم واکنش میدن برا پف کیک. ولی فکر کنم بشه بیکینگ پودر رو کم کرد.

Rate this post