شیرینی ملکه بادام یا فلورنتینا یکی از شیرینی های مدرن و خوشمزه و خیلی دوست داشتنیه و برای عید نوروز هم یه گزینه خیلی مناسبه.


مواد لازم برای تهیه شیرینی ملکه بادام

مواد لازم برای خمیر

  • کره ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • آرد سفید ۲۰۰ گرم (حدودا یک و یک سوم لیوان)
  • پودر قند ۶۰ گرم (حدودا یک و یک سوم لیوان)
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای رویه

  • خامه ۲۵ گرم (حدودا ۱ قاشق غذاخوری)
  • کره ۲۵ گرم
  • عسل ۴۰ گرم (حدودا ۲ قاشق غذاخوری)
  • خلال بادام ۸۰ گرم (تقریبا یک لیوان)

مواد باید به دمای محیط برسه.


دستور پخت شیرینی ملکه بادام یا فلورنتینا با پیمانه لیوان

طرز تهیه شیرینی ملکه بادام

برای تهیه خمیر کره رو همراه پودر قند الک شده، اول با قاشق و بعد با همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوب زدم و بعد تخم مرغ رو اضافه کردم و وانیل ریختم، یکی دو دقیقه هم زدم.

‌سپس  آرد رو الک کردم و کم کم اضافه کردم، ریختن آرد با احتیاط انجام بدید.

خمیر ورز دادن نداره، نیم تا یک ساعت در یخچال استراحت قرار دادم. بعد بین دو تا نایلون باز کردم و قااب کوچک تارت زدم و خمیر رو داخلش پهن کردم و یکدست و به شکل قالب در آوردم.

خمیر نه کلفت و نه خیلی نازک نشه. داخل خمیر رو با چنگال سوراخ هایی ایجاد کردم و داخل سینی چیدم و در فر ۱۷۰ درجه که از قبل گرم شده، حدودا ۱۵ دقیقه قرار دادم.

بعد که از فر خارج کردم گذاشتم محیط که کمی از دما بیفته.

برای مواد رویه: کره و خامه و عسل رو با هم ترکیب کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا گرم بشه و یکدست بشه و بعد خلال بادام رو ریختم و ترکیب کردم و از حرارت برداشتم.

داخل تارت مقداری از این مواد رویه ریختم. این بار داخل فر حرارت بالایی رو روشن کردم و سینی رو به مدت ۵ دقیقه حدودا در فر قرار دادم .

سینی رو هر از چند گاهی چرخوندم تا یکدست روش تغییر رنگ بده. بعد که از فر خارج کردم، همون طور گرم میشه کمی روش شربت رومال کرد.

که من کمی عسل رو با کمی آب ترکیب کردم و کمی روش زدم و بعد پودر پسته روشون ریختم. بعد که کمی خنک شد از قالب خارج کردم.

نکات مهم و فوت و فن های پخت شیرینی ملکه بادام یا فلورنتینا

  • بدون فر داخل فر دست ساز می تونید درست کنید.
  • این همون شیرینی ملکه بادام هستش که فقط به این شکل در قالب تارت و به شکل فانتزی درست میشه. در صورت نداشتن قالب می تونید کلا در یک قالب مستطیلی یا مربع خمیر رو پهن کنید و باقی موارد.
  • در مورد جایگزینی کره، روعن صاف خیلی مناسب نیست و من خودم ترجیح نمیدم و پودر قند هم باشه بهتر از پودر شکر هستش.
  • برای من قالب هام کوچک هستند و حدودا ۳۲ تا شیرینی شد.
  • ماندگاری این شیرینی حدودا ۱۰ روز هستش و در محیط خنک در ظرف درب بسته.

5/5 - (1 امتیاز)