طرز تهیه کیک لیمویی با ماست یک کیک بی نظیر و لطیف و پنبه ای و معطر با رویه کرم لیمو رو براتون آماده کردم. امیدوارم که این کیک خوش عطر و طعم رو درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه کیک لیمو و ماست با رویه کرم لیمو

  • آرد ۲۵۰ گرم یا ۱ و ۳/۴ پیمانه
  • ماست ۱۵۰ گرم یا ۱/۲ پ کمی بیشتر ( ماست شیرین که شل نباشه مثل سون)
  • روغن مایع ۱۵۰ گرم یا ۳/۴ پیمانه
  • تخم مرغ متوسط ۵ عدد
  • شکر ۱۸۰ گرم یا ۱ پیمانه سرخالی
  • اگر شیرین تر دوست دارید ۱ پیمانه سر پر معادل ۲۲۰ گرم
  • بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
  • آب لیموی تازه ۳ قاشق غذاخوری
  • رنده پوست لیمو ۱ قاشق غذاخوری سر پر

برای کرم لیمو

  • آبلیموی تازه ۱/۳ پیمانه
  • شکر ۱/۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • آب ۱/۳ پیمانه
  • نشاسته ذرت یک قاشق سر صاف
  • کره ۴۵ گرم

دستور پخت کیک لیمویی با ماست

طرز تهیه کیک لیمویی با ماست

تخم مرغ شکر و وانیل رو به مدت ۷ دقیقه کامل با دور تند همزن هم میزنیم تا کاملاً کرمی و پف کنه رنده پوست لیمو ترش را اضافه میکنیم، روغن مایع و آبلیمو را اضافه میکنیم در حد مخلوط شدن هم میزنیم.

مواد خشکمون رو که شامل آرد و بکینگ پودر است و قبلاً سه بار الک کردیم با ماست به تناوب با همزن دستی مخلوط مواد کیک می کنیم کمی از ماست و مقداری از از مواد خشک طی سه مرحله آرام و دورانی هم میزنیم تا پف مایه نخوابه.

در قالب چرب و آردپاشی شده میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه می پزیم بعد از پخت با خلال چوبی تست میکنیم و روی توی خنک کننده خنک می کنیم.

برای کرم آبلیمو آب و شکر را در ظرفی روی حرارت میزاریم به هم میزنیم تا به جوش بیاد تخم مرغ و نشاسته ذرت رو با هم بعد از مدتی در ظرف دیگه خوب و هم میزنیم تا مخلوط و تخم مرغ از لختگی در بیاد.

وقتی مایع آب و آبلیمو شکر به جوش اومد مقداری از اون رو مخلوط مواد تخم مرغ می کنیم سریع و همزن دستی به هم میزنیم خوب مخلوط میکنیم و مخلوط تخم مرغ رو به ظرف مایع آبلیمو روی حرارت ملایم اضافه میکنیم بهم میزنیم تا غلیظ و مثل فرنی بشه.

وقتی غلیظ شد حرارت را خاموش و کره رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه کرم حتماً داغ و کیک هم دمای محیط باشه تا کرم روی کیک کاملاً صاف و یکدست بشه در یخچال قرار میدیم تا کرم خنک سفت تر و خامه ای بشه و با هر چیزی دوست داشتید تزئین کنید.

نکات مهم پخت کیک لیمویی با ماست

  • قالبم رو با روغن جدا کننده چرب و چند دقیقه در فریزر میذارم تا کیک به قالب نچسبه.
  • با کره همدمای محیط یا کره سرد هم میتدنید قالبتون رو چرب و آرد بپاشید بعد قالبو تکون بدین ارد اضافی رو خالی این قالب رو چند دقیقه در فریزر گذاشته بعد مایه کیک که آماده شد بردارید و مایه کیک رو بریزید و بپزید دیگه کیکتون به قالب نمیچسبه.
  • مواد کیک و کرم همه همدمای محیط، زدن و کرمی و حجیم شدن شکر و تخم مرغ در بافت نهایی و پنبه ای کیک موثره.
  • فرتون حتما پانزده دقیقه قبل روشن و داغ باشه.
  • کرم رو وقتی غلیظ شد از حرارت بردارید سفت نشه.
  • حتما داغ روی کیکی که در دمای محیط خنک شده بدین طبق فیلم کمی کیک رو تکون بدین تا کرم کاملا صاف و یکنواخت روی کیک بشینه.
  • سایز قالب برای این کیک گرد از ۲۳ تا ۲۷، قالب من ۳۰×۱۵ هست.

5/5 - (1 امتیاز)