این لازانیا رولی اسفناج و قارچ درست کردنش خیلی راحت و آسونه و انتخاب خوبیه که اخر هفته ها درستش کنین و کاملا گیاهیه.
مواد لازم برای تهیه لازانیا رولی با اسفناج و قارچ
- 1/2 قاشق غذاخوری روغن
- 1 پیاز خرد شده
- 3 حبه سیر چرخ کرده
- یک پیمانه قارچ خرد شده
- 1/2 قاشق غذاخوری سویا سس
- 100 گرم اسفناج تازه
- 1 و 1/2 پیمانه سس مارینارا یا سس گوجه فرنگی
- 6 تا 8 ورق لازانیا
- 1 و 2/3 پیمانه هوموس یا پنیر ریکوتا
- 1/2 قاشق غذاخوری زیره (اختیاری)
- 1/2 قاشق چایخوری پاپریکا (اختیاری)
- چند قاشق غذاخوری آب لیمو (اختیاری)
- نمک و فلفل سیاه برای طعم دادن
- 200 گرم پنیر پیترا یا پارمزان
- زمان آماده سازی: 25 دقیقه
- زمان پخت: 20 دقیقه
- زمان کل: 45 دقیقه
دستور پخت لازانیا رولی با اسفناج و قارچ بدون گوشت
برای شروع ابتدا ورقهای لازانیا رو طبق دستورالعمل روی بستش درست کن. نصف پیمانه سس مارینارا رو داخل ظرف مخصوص فر (23×15 سانتی متر) بربز (می تونی از یه ماهیتابه بزرگ هم استفاده کنی) و کنار بگذار.
تا لازانیا داره میپزه، در یه ماهیتابه یا قابلمه روغن بریز و بزار روی حرارت متوسط تا داغ بشه، بعد پیاز، سیر و قارچ رو اضافه و حدود 4 دقیقه تفت بده، سپس سس سویا و اسفناجُ اضافه کن و 30 الی 60 ثانیه تفت بده و از روی حرارت بردار.
هوموسو اضافه کن و با قاشق هم بزن. من زیره، پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و آب لیمو رو اضافه کردم تا مزه دار بشه.
ورق های لازانیا رو با دقت در بیار و فر رو در دمای 360 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کن، هر ورق رو روی یه سطح تمیز پهن کن روی هر کدوم حدود 1/4 پیمانه از مخلوط بریز و روی تمام سطح لازانیا پخشش کن.
بعد اونو رول کن و توی ظرف فر بذار. 1 پیمانه سس مارینارای مونده رو روی لازانیا ها بریز و پخش کن. پنیر رو روی سطح لازانیا بریز (من خودم از سس پنیر گیاهی استفاده کردم) و به مدت 20 الی 25 دقیقه بزار داخل فر تا بپزه.
نکات:
- می تونی به جای سس مارینارا از سس گوجه فرنگی استفاده کنی.
- اگر طرفدار قارچ نیستی، میتونی حذفش کنی و بجاش از سبزیجات مورد علاقت (به عنوان مثال کدو ) استفاده کنی.
- به جای هوموس می تونی از پنیر ریکوتا استفاده کنی.