فصل میوه های تابستونیه، میتونید برای خودتون و خصوصا بچه ها از این لواشک آلو قرمز خوشمزه ها درست کنید، خیال تونم دیگه راحته، مواد نگهدارنده، رنگ مصنوعی اینا نداره و کاملا بهداشتی هستش.

طرز تهیه لواشک آلو قرمز ترش

طرز تهیه لواشک آلو قرمز

آلوها رو خوب شسته بعد در قابلمه ریخته با کمی نمک و اگه دوست دارین ترش و شیرین بشه کمی شکر هم اضافه کنید.

اگر هم می خواهید لواشک ها خیلی ترش باشند کمی آب لیموترش تازه بریزد.

اگر آلوها سفت بودند کمی آب هم اضافه کنید ولی اگر آلوها نرم هستند که بهتره برای لواشک کمی نرم باشند نیاز به اضافه کردن آب نیست.

قابلمه را روی حرارت گذاشته تا آلوها کاملا نرم و پخته شوند و آب آلوها کشیده شود ولی خیلی سفت نشود.

بعد از اینکه از حرارت افتاد و کمی خنک شد توی صافی یا آبکش ریخته و با فشار دست کاملا مواد را صاف کنید تا فقط تفاله، پوست و هسته توی صافی باقی بماند.

لواشک آلو قرمز خانگی

کف سینی را کمی چرب کرده کیسه فریزر یا سلیفون انداخته با ملاقه از مواد برداشته و توی سینی بریزیددر آفتاب گذاشته تا خشک شوند.

قبل از غروب آفتاب لواشک ها را از پشت بام یا بالکن داخل خونه بیارین تا شب چیزی رویشان نشیند.

ضخامت لواشک بستگی به خودتون داره ولی نباید خیلی کلفت و یا خیلی نازک باشه.

اگه خیلی نازک باشه لواشک ها خشک میشن. می توانید بعد از نیمه خشک کردن لواشک ها با باد پنکه لواشک ها رو کاملا خشک کنید.

بعد از اینکه کاملا خشک شدند از کیسه جدا کرده رول کرده یا به اندازه دلخواه برش بدین یا همون طور درسته تا کنید در کیسه فریزر در یخچال نگهداری کنید.

می توانید همان ابتدا هسته آلوها را جدا کرده و بعد بپزید که بعد موقع صاف کردن کارتون خیلی راحت تر میشه.

می توان لواشک با پوست میوه هم درست کرد که برای این کار آلوها را بعد از جدا کردن هسته ریز خرد کنید و بعد بپزید پوست آلوها چون ریز شده هنگام پخت کاملا نرم و آب میشود و نیازی به صاف کردن نیست و چون لواشک با کل میوه درست شدن مفیدتره.

اگر برای مدت طولانی لواشک را در بالکن و پشت بام گذاشتین و احساس کردین شاید خاک رویش نشسته باشد بعد از خشک شدن کامل با یک دستمال کاملا تمیز روی لواشک بکشید و تمیزش کنید.

طرز تهیه لواشک آلو قرمز بدون فر

دقت کنید نمک کمی بریزید چون وقتی آب آلوها کشیده میشه، شوری نمک بیشتر و بعد از خشک شدن لواشک هم بیشتر خواهد شد.

برای درست کردن لواشک تقریبا از هر میوه ای میشه استفاده کرد.

️با همه ی میوه ها میتونید درست کنید ولی ترشششش ترین لواشک لواشک آلو زرد و قرمزه.

میتونید کمی شکر هم اضافه کنید تا ملس بشه به سلیقه خودتونید.

موقع جوشوندن آب زیاد نریزید که موادتون خیلیی شل و آبکی میشه، الو خودش آب میندازه.

️بعد از اینکه از صافی رد کردید حتما چند دقیقه بجوشونید مواد رو مجدد حتی اگر غلظت مناسب رو داشت.
️کف مشما رو خیلی کم چرب کنید.

ضخامت لواشک به خودتون بستگی داره من دوست نداشتم خیلی ضخیم بشه چون بی نهایت ترشه.