ایشون کرم باواریا سه رنگ هستن، یه دسر خوشگل و خوشمزه ای که میز غذا رو خاص میکنه و یه دسر خوشمزه و دوست داشتنی. می تونید این کرم رو در رنگ های مختلف درست کنید، کاکائو بریزید یا زعفران یا حتی رنگ خوراکی بسته به علاقه شما داره. البته اگه خواستید سه رنگ درست کنید پیشنهاد می‌کنم با سه طعم کاکائویی، وانیلی و نسکافه‌ای درست کنید چون که این سه طعم با هم خوب میشن، اما زعفرانی اگه خواستید درست کنید، به نظرم یک رنگ درست کنید خوشمزه‌تر میشه.


مواد لازم برای تهیه کرم باواریا

  • شیر دو و نیم لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • شکر ۱۰۰ گرم (حدودا نصف لیوان فرانسوی دسته‌دار)
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • خامه صبحانه یا قنادی ۳ قاشق غذاخوری (میزان خامه کاملا سلیقه ای می تونین کم یا زیاد استفاده کنین)
  • پودر ژلاتین ۲۵ گرم (۲.۵ قاشق غذاخوری)
  • وانیل ۱/۴ قاشف چای‌خوری
  • پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری به دلخواه
  • پودر قهوه فوری (نسکافه) 1 قاشق چای‌خوری (به دلخواه)

آموزش روش تهیه کرم باواریا

طرز تهیه کرم باواریا سه رنگ

برای شروع ابتدا زرده تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن خوب زدم تا کشدار و سفید رنگ بشه.

سپس پودر ژلاتین رو هم با نصف لیوان شیر سرد مخلوط کردم، روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه.

در ادامه شیر رو روی حرارت قرار دادم تا گرم بشه، حتما نیاز نیستش بجوشه. وقتی شیر گرم شد، مواد تخم مرغی رو کم کم و به تدریج داخل شیر ریختم و مدام هم زدم تا تخم مرغ توش خوب حل بشه و بعد ژلاتین حل شده رو ریختم و هم زدم و از روی حرارت برداشتم (شعله رو خاموش کردم). بعد خامه رو داخل موادم ریختم و هم زدم.

یک مقدار از موادم برداشتم، یک قاشق پودر کاکائو رو با مقدار کمی آب گرم مخلوط کردم و داخلش ریختم.

قالب من پلاستیکی هست به خاطر وجود خامه در دسر که چربی داره نیاز به چرب کردن قالب هم نیست، اما میشه خیلی جزیی با روغن مایع چرب کرد.

از مواد کاکائویی داخل قسمت طرحدار ریختم و گذاشتم یخچال که کمی بست بیرون آوردم و مابقی مواد سفید رو ریختم. در آخر ۶ الی ۷ ساعتی داخل یخچال موند و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و وقتی دیدم که کاملا آزاد شده، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم.

برای تهیه کرم باواریا سه رنگ مایع رو به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و یک قسمت رو پودر کاکائو و یک قسمت رو نسکافه بزنید و باقی مراحل را انجام بدید.

5/5 - (1 امتیاز)