کوزالاک مانتی تاحالا خوردین؟ فقط کافیه ی بار بخورین تاعاشقش بشین! مانتی یک غذای ترکیه ای هست که به عنوان فینگرفود سرو میشه.

این رسپی پیج امتحان شده و صد در صد تضمینیه.


مواد لازم برای تهیه تهیه کوزالاک مانتی ترکیه ای

  • خمیر یوفکا مثلثی ۱ بسته
  • مانتی ۱ بسته
  • گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
  • پیاز متوسط نگینی شده ۲ عدد
  • زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
  • نمک ۱ قاشق چای خوری
  • پول بیبر، پودر پاپریکا، فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای خوری از هر کدام
  • رب گوجه خانگی ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن حیوانی ۱ قاشق غذاخوری به دلخواه

دستور پخت کوزالاک مانتی ترکیه ای با خمیر یوفکا

طرز تهیه کوزالاک مانتی ترکیه ای با خمیر یوفکا و گوشت چرخ کرده

برای شروع ابتدا پیاز را خوب تفت داده گوشت را اضافه کرده و دوباره تفت میدهیم، بعد همه ادویه و نمک و روغن حیوانی را ریخته مخلوط مکنیم، سپس رب گوجه و سس کچاپ را ریخته دوباره کمی تفت داده کنار میگذاریم.

مانتی را در آب در حال جوش (مثل ماکارونی) ریخته و میپزیم بعد از اینکه مانتی پخت آن را آبکش میکنیم.

خمیر یوفکا مثلثی را از وسط دو قسمت میکنیم.

طرز تهیه غذای ترکیه ای کوزالاک مانتی

سپس با نی میپیچیم انتهای کار را با نوک انگشت به آب زده و فیکس میکنیم در حین کار روی خمیر را باید بپوشانیم تا خشک نشود.

دستور پخت غذای ترکیه کوزالاک مانتی

بعد از اینکه همه خمیر ها را پیچیدیم، آنها را در روغن غوطه‌ور سرخ میکنیم.

مانتی پخته شده را در ظرف سرو میریزیم و روی آن سس گوشت آماده شده را ریخته و کنارش رول های سرخ شده میگذاریم.

به همین خوشمزگی و به همین راحتی!

نکات مهم

  • حتما از پول‌بیبر به عنوان طعم نهایی سرو استفاده کنید.
  • این غذا هم میشه سرد وگرم سرو بشه هم کاملا سرد.یعنی ترکیب گوشت و رول سرخ شده گرم همراه ترکیب ماست و بادمجان سرد یا همه مواد از قبل آماده باشه هم دمای محیط سرو بشه.
  • میتوانید از تزیین جعفری ساطوری هم استفاده کنید.
  • میتوانید فقط از ماست یونانی یا چکیده بدون بادمجان استفاده کنید.
  • برای مهمانی یا میز اردور برای سرو فینگر فودی میتوانید تک‌نفره داخل شات سرو کنید.
  • برای طرفداران خرچ خرچ غذای کرانچی یک ایده عالیه.
5/5 - (1 امتیاز)