کتلت بادمجان کبابی بدون گوشت یه کتلت خوشمزه و متفاوت که اولین بار که درست کردم عاشقش شدم. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه کتلت بادمجان کبابی بدون گوشت
- سه تا بادمجون متوسط
- دو تا تخم مرغ متوسط
- یه دونه سیب زمینی خام متوسط
- نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
- سه چهار قاشق غذاخوری پودر سوخاری
- دو قاشق غذاخوری گردوی نگینی شده
- سه چهار حبه سیر
طرز تهیه کتلت بادمجان کبابی بدون گوشت
من برای دو نفر، سه تا بادمجون متوسط رو کبابی میکنم و بعد از خنک و تمیز شدن به همراه دو تا تخم مرغ متوسط، یه دونه سیب زمینی خام متوسط، نمک، فلفل، زردچوبه، سه چهار قاشق غذاخوری پودر سوخاری، دو قاشق غذاخوری گردوی نگینی شده، سه چهار حبه سیر یا نسبت لازم پودر سیر داخل غذاساز ریخته و میکس میکنم.
حداقل نیم ساعت توی یخچال استراحت میدم و بعد به شکل دلخواه سرخ کرده و نهایتا با مخلفات دلخواه سرو میکنم.
میتونین گوشت چرخ کرده هم بزنین که عالی و خوشمزه تر میشه. اگه گوشت زدین ، یه دونه پیاز متوسط رنده و آب گرفته شده هم اضافه کنین. برای دو نفر، هفتاد هشتاد گرم گوشت چرخ کرده (قرمز یا سفید) کفایت میکنه.
میشه بادمجون رو رنده بزنین و کمی نمک بپاشین. بعد آبکش کرده و به همراه مواد لازم میکس کنین یا اینکه بند انگشتی خورد و سرخش کرده و باقی مراحل پخت. اگه هم احیانا مایه کوکو، شل بود، کمی پودر سوخاری اضافه کنین.
از سیب زمینی پخته خنک شده هم میتونین استفاده کنین که بسته به جنس سیب زمینی، ممکنه به یه تخم مرغ دیگه هم نیاز داشته باشین. نوش جونتون