این کلوچه هل یه کلوچه ی کره ای نرم و خوشمزه ست. خیلی هم آسونه وراحت درست میشه. اگه دلتون خواست یه کلوچه خونگی ساده و خوشمزه درست کنید، این کلوچه هل خود خودشه!
مواد لازم برای تهیه کلوچه هل کره ای
- کره ۸۰ گرم (می تونید از کره گیاهی هم استفاده کنید به میزان ۱۰۰ گرم)
- پودر هل ۱ قاشق چای خوری پر
- شیر ۷۰ گرم (۱/۳ پیمانه)
- شکر ۱۵۰گرم (۲/۳ پیمانه سرخالی) کم شیرین خواستین ۱۲۰ گرم بریزید
- آرد حدود ۳۵۰ گرم (۲ و ۱/۳پیمانه)
- بکینگ پودر ۱ قاشق سوپ خوری (۸ گرم)
- تخم مرغ ۱عدد کامل + ۱ عدد زرده
- برای پف بیشتر کلوچه می تونید از ۱/۸ قاشق چای خوری نمک میوه هم استفاده کنید من ریختم
نکته مهم: همه ی مواد هم دمای محیط باشند.
مواد لازم برای رومال
- یک عدد زرده تخم مرغ
- ۱ قاشق چای خوری شیره یا عسل
- ۱/۸ قاشق چای خوری وانیل
طرز تهیه کلوچه هل کره ای
برای شروع ابتدا تخم مرغ، شیر، پودر هل، شکر و کره نرم را با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم بزنید.
سپس ۳۰۰ گرم آرد به همراه بکینگ پودر و نمک میوه را اضافه کنید تا جای ممکن با همزن دستی و در نهایت خمیر را با نوک انگشتان دستتون جمع کنید.
خمیر نیاز به ورز نداره و آرد در حدی اضافه میشه که خمیرِ کاملا لطیف و نررمی شکل بگیره من ۳۵۰ گرم آرد استفاده کردم.
نیم تا یک ساعت خمیر را در یخچال استراحت بدین.
سپس بین دو نایلون به ضخامت نیم تا یک سانت پهن کنید کاتر قطر ۷ تا ۸ سانت بزنید درون قالب بچینید ده تا پونزده دقیقه در محیط استراحت بدین و سپس رومال کنید.
طرح بندازین کنجد بپاشید و در فر از نیم ساعت قبل داغ ۱۸۰ درجه حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید.
برای خوشرنگ شدن کمی هم گریل کنید فقط زیاد از حد داخل فر نمونه چون خشک میشه.
بعد از پخت و ولرم شدن درون ظرف دربسته نگهداری شود.
️با این میزان مواد حدود ۱۵ عدد کلوچه به قطر ۷ سانت خواهید داشت.