چیز کيک کیوی براتون آوردم، خیلی خوشمزه و مناسب مهمونی و شب یلداست. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک کیوی

مواد لازم برای کراست

  • بيسکوئيت پتی پور 2 بسته‌
  • کره یا مارگارین 100 گرم‌
  • مغز گردوی آسياب شده‌ 50 تا 100 گرم‌

مواد لازم برای دسر

  • پنیر لبنه یا ماسکارپونه 600 گرم‌
  • شکر 2/3 پیمانه
  • خامه 200 گرم‌
  • تخم‌ مرغ 3 عدد
  • آرد 1 قاشق غذاخوری
  • نشاسته‌ ذرت 2 قاشق غذاخوری
  • خشخاش 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • وانيل کمی

مواد لازم برای لايه رویی

  • پودر ژله‌ کیوی 1 بسته‌
  • کیوی 4 الی 5 عدد

طرز تهیه چیز کیک کیوی با پایه بیسکویت

طرز تهیه چیز کیک کیوی

برای شروع ابتدا بيسکوئيت ها رو با غذاساز پودر می‌کنیم، داخل ظرفی ريخته، کره ی آب شده و مغز گردوی آسياب شده‌ رو بهش اضافه و مخلوط میکنیم.

داخل قالب مورد نظر ريخته با پشت قاشق مواد رو فشرده می‌کنيم و قالب رو در يخچال قرار می‌دهیم.

حالا پنیر، خامه و شکر رو داخل ظرفی ريخته باهم مخلوط می‌کنيم، سپس آرد و نشاسته رو اضافه و مخلوط میکنیم، در آخر تخم‌ مرغ ها رو یکی یکی اضافه و هم‌ می‌زنیم، وانیل و دانه خشخاش رو هم‌ به مواد اضافه می‌کنیم.

قالب رو از یخچال بیرون آورده و کف و اطراف قالب رو با فویل کاور می‌کنیم، مواد چیز کیک رو به آرامی روی کراست ريخته و صاف می‌کنیم.

قالب رو در یه سینی که توش آب ريختیم قرار می‌دهیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه‌ سانتی گراد به مدت 40 دقیقه قرار می‌دهیم.

وقتی کاملآ خنک شد، با برش های کیوی روی چیز کیک رو پر می‌کنیم و ژله ی کیوی بنماری شده‌ روش می‌ریزیم و قالب رو یه شب تا صبح داخل یخچال گذاشته سپس به آرامی خارج می‌کنیم.

نکته: برای اینکه کیوی داخل ژله ببنده، دو روش وجود داره، اول اینکه یک بسته ژله کیوی رو با نصف ليوان آب جوش و یک قاشق ژلاتین بنماری کنين، پس از اين که کاملا سرد شد، روی کیوی ها بریزید،
روش دوم‌ می‌تونین کیوی ها رو با کمی آب و شکر بجوشانید تا اسیدی بودن آن‌ها از بين بره ولی رنگشون خراب می‌شه. من روش اول‌ رو پیشنهاد می‌دم.