خورش زغال اخته یک غذای بسیار لذیذ و کمتر دیده شده ست. این خورشت ذغال اخته رو مطمئنم اگه بپزید و نوش جان کنید کلی ذغال اخته فریز میکنید برای غیر فصل!
مواد لازم برای تهیه خورشت زغال اخته برای ۲نفر
- مرغ سینه یا ران ۲ تکه
- پیاز ۱ عدد بزرگ
- آلو خورشتی ۵ عدد
- سیب درختی ۱ عدد
- ذغال اخته ۱ لیوان پر
- شکر ۱قاشق غذاخوری
- نمک نصف قاشق چای خوری
- فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- تخم گشنیز ۱ قاشق
- زرشک و زعفران به میزان لازم
- روغن و کره به میزان لازم
- برنج برای پلو ۲ پیمانه
دستور پخت خورشت زغال اخته
برای شروع ابتدا مرغ ها را با کمی نمک و فلفل و آب روی شعله گذاشته تا نیم پز شود.
سپس مرغها را از قابلمه درآورده و ذغال اخته را به همراه یک لیوان آب جوش به آب مرغ اضافه کرده تا همراه هم روی شعله کم بجوشن.
وقتی ذغال اخته ها پختن از صافی رد کرده و با پشت قاشق خوب عصاره شو میگیریم و کنار میگذاریم.
حالا یک پیاز نگینی را در کمی روغن تفت میدهیم و کمی که تفت خورد اول سیب های نگینی را اضافه کرده و سرتفت میدهیم و سپس آلوهای نگینی خرد شده یا آلوهای از قبل خیس شده را (البته من از آلوی تازه استفاده کردم.)
کمی که تفت خورد کره هم افزوده و کمی دیگر با کره تفت میدهیم، در این مرحله عصاره ذغال اخته را به همراه تکه های مرغ افزوده تا با شعله ملایم پخته و تنگ آب شود.
در اواخر پخت ادویه هایی را که داریم با کره تفت داده و به خورشت اضافه میکنیم. نوش جان
نکات مهم پخت خورش زغال اخته
- خورش زغال اخته طعم ملس دارد.
- حتما سیب ها و آلوها را با کمی کره تفت دهید.
- می توانید از زرشک و خلال بادام و پسته همراه زرشک برای دیزایین استفاده کنید.
- همراه پلو زعفرانی و کره ای بسیار بی نظیره.
- در پایان می توانید کمی پودر دارچین و پودر هل روی خورشت بپاشید.