خورش زغال اخته یک غذای بسیار لذیذ و کمتر دیده شده ست. این خورشت ذغال اخته رو مطمئنم اگه بپزید و نوش جان کنید کلی ذغال اخته فریز میکنید برای غیر فصل!

مواد لازم برای تهیه خورشت زغال اخته برای ۲نفر

  • مرغ سینه یا ران ۲ تکه
  • پیاز ۱ عدد بزرگ
  • آلو خورشتی ۵ عدد
  • سیب درختی ۱ عدد
  • ذغال اخته ۱ لیوان پر
  • شکر ۱قاشق غذاخوری
  • نمک نصف قاشق چای خوری
  • فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • تخم گشنیز ۱ قاشق
  • زرشک و زعفران به میزان لازم
  • روغن و کره به میزان لازم
  • برنج برای پلو ۲ پیمانه

دستور پخت خورشت زغال اخته

طرز تهیه خورشت زغال اخته

برای شروع ابتدا مرغ ها را با کمی نمک و فلفل و آب روی شعله گذاشته تا نیم پز شود.

سپس مرغها را از قابلمه درآورده و ذغال اخته را به همراه یک لیوان آب جوش به آب مرغ اضافه کرده تا همراه هم روی شعله کم بجوشن.

وقتی ذغال اخته ها پختن از صافی رد کرده و با پشت قاشق خوب عصاره شو میگیریم و کنار میگذاریم.

حالا یک پیاز نگینی را در کمی روغن تفت میدهیم و کمی که تفت خورد اول سیب های نگینی را اضافه کرده و سرتفت میدهیم و سپس آلوهای نگینی خرد شده یا آلوهای از قبل خیس شده را (البته من از آلوی تازه استفاده کردم.)

کمی که تفت خورد کره هم افزوده و کمی دیگر با کره تفت میدهیم، در این مرحله عصاره ذغال اخته را به همراه تکه های مرغ افزوده تا با شعله ملایم پخته و تنگ آب شود.

در اواخر پخت ادویه هایی را که داریم با کره تفت داده و به خورشت اضافه میکنیم. نوش جان

نکات مهم پخت خورش زغال اخته

  • خورش زغال اخته طعم ملس دارد.
  • حتما سیب ها و آلوها را با کمی کره تفت دهید.
  • می توانید از زرشک و خلال بادام و پسته همراه زرشک برای دیزایین استفاده کنید.
  • همراه پلو زعفرانی و کره ای بسیار بی نظیره.
  • در پایان می توانید کمی پودر دارچین و پودر هل روی خورشت بپاشید.