طرز تهیه خمیر شکلاتی برای روکش کیک خیلی خیلی راحته. اگه دوست ندارید از فوندانت استفاده کنید، خمیر شکلاتی بهترین جایگزینه که طعم خیلی بهتری هم داره. برای تهیه خمیر شکلاتی به رنگ‌های مختلف می‌تونید از شکلات سیاه، شکلات شیری یا شکلات صورتی رنگ به طعم توت فرنگی استفاده کنید. در ادامه با طرز تهیه خمیر شکلاتی برای روکش کیک مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه خمیر شکلاتی با گلوگز

  • شکلات تخته‌ای 100 گرم (سیاه یا سفید به دلخواه)
  • گلوکز 70 گرم در زمستان (در تابستان 60 گرم)

طرز تهیه خمیر شکلاتی با گلوکز برای روکش کیک

طرز تهیه خمیر شکلات با گلوکز برای روکش کیک

مرحله اول، ذوب کردن شکلات به روش بن ماری

برای شروع شکلات رو خرد کنید و داخل یک کاسه استیل بریزید و بذارید روی بخار کتری تا به روش بن ماری ذوب بشه. در آخر اگه چند تکه کوچیک شکلات ذوب نشده داخلش موند، کاسه رو از روی حرارت بردارید و با قاشق شکلات رو به هم بزنید تا تمام شکلات آب بشه.

سپس شکلات رو بذارید کنار تا به طور کامل ولرم بشه و از حرارت بیفته. به حدی که اگه انگشتتون رو داخلش شکلات کردید، گرماش رو حس کنید اما دستتون نسوزه.


مرحله دوم، اضافه کردن گلوکز

وقتی که شکلات ولرم شد و به دمای مناسب رسید، گلوکز رو کم کم به شکلات اضافه کنید و همزمان با قاشق به هم بزنید. در این زمان خمیر شکلاتی کم کم شکل میگیره.

سپس خمیر رو با دست جمع کنید. دقت کنید که خمیر رو زیاد ورز ندید چون که ممکنه به روغن بیفته.


مرحله سوم، استراحت دادن به خمیر

در این مرحله خمیر شکلات رو در سلفون بپیچید و توی کیسه فریزر بذارید. حدود 12 ساعت خمیر شکلات رو در دمای آشپزخانه بذارید تا استراحت کنه و آماده استفاده بشه. برای استفاده از خمیر شکلات، از سلفون خارجش کنید و کمی ورز بدید و رنگ ژله ای دلخواه خودتون رو بهش اضافه کنید.


نکات مهم و فوت و فن های تهیه خمیر شکلات با گلوکوز برای روکش کیک

  • برای تهیه خمیر شکلاتی به رنگ‌های مختلف از شکلات سفید استفاده کنید و بعد از آماده شدن خمیر میتونید از رنگ‌های ژله‌ای ویلتون برای رنگ دادن به خمیر استفاده کنید.
  • همچنین میتونید از اسانس تافی هم استفاده کنید که طعم خخیلی خوبی بهش میده.
  • برای پهن کردن خمیر شکلات، ابتدا روی تخته کار و زیر خمیر مقدار کمی نشاسته ذرت بپاشید و بعد با وردنه بازش کنید.
  • خمیر شکلات رو زیاد نازک باز نکنید چون که کار کردن باهاش سخت میشه.
  • اگه خواستید از مالد فوندانت استفاده کنید، خمیر رو داخل مالد فشرده کنید و اضافاتش رو ببرید. بعد از حدود 5 دقیقه مالد رو در فریزر بذارید تا خمیر خودش رو بگیره. بعد از فریزر دربیارید و خمیر رو از مالد خارج کنید.
  • این خمیر شکلات رو میتونید تا مدتها توی یخچال نگهداری کنید.
  • اگه خمیر شکلات داخل یخچال سفت شد میتونید چند ثانیه قبل از استفاده خمیر رو در ماکروفر بذارید.
  • بهتره که از شکلات کارات استفاده کنید.

فیلم طرز تهیه خمیر شکلات با گلوکز برای روکش کیک

Rate this post